FILIP PREVARIO RUŽICU SA ŠAVIJOM? Evo šta je Gastoz rekao o tome

Modelsica je bila neraspoložena jer je Šavija navodno poljubila Đukića. Na kraju, sve je razrešio Gastoz

  • 13

Ružica Veljković bila je i te kako neraspoložena u rijalitiju "Parovi". Ona je satima plakala jer je pomislila da je Filip Đukić vara sa Natašom Šavijom.

Sve je krenulo kada su manekenka i maneken zatekli sami u ostavi. Filip je izašao sa tragom karmina na licu, a Ružica je pobesnela. Modelsica je Đukića čak ispolivala vodom.

- Sram te bilo, Filipe... S njom je jeo, ljubio se, spavao... Hteo si marketing, i dobio si ga - rekla je Maca, koja je u tom trenutku tešila Ružicu.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

U konverzaciju se uključila i Nataša Šavija.

- Ćuti Maco, ova ovde glumi i plače, samo pravi dramu ni zbog čega. Dajte snimak da vidimo šta smo to Filip i ja radili u ostavi - rekla je manekenka.

Foto: E. Nalbantjan Foto: E. Nalbantjan

Na kraju, sve je u tajnoj sobi objanio Gastoz:

- Nemojte da se ložite, sve je ovo jedno veliko pozorište. Nataša se nije ljubila s Filipom, a i da jeste ja joj to ne bi zamerio. Sad ste videli zašto Ružica toliko plače i drami. Nadam se da nije izgubila svoje fanove koje je stekla, ali i ti fanovi bi mogli malo da razmisle - ispričao je Srbin iz Pariza i objasnio da je sve namerno osmišljeno kako bi se dokazalo da je Ružica navodni folirant.

Foto: Dejan Milićević/Promo, Happy TV, Telegraf Foto: Dejan Milićević/Promo, Happy TV, Telegraf

- Žao mi je jer Ružica koristi Filipa da bi sebi digla rejting. To je jako podlo. Samo sam hteo da spustim tu malu gnjidu gde joj je mesto - završio je Gastoz, a Šavija je dodala da "skida kapu Ružici jer tako dobro glumi".

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    24. maj 2015 | 16:09

    Nisam gotivio Gastoza do sad,ali je skinuo masku Ruzici i pokazao je ko je ona zapravo.Tamo po meni niko ne vredi,ali Gastoz mi je od sad favorit zbog onog sto je uradio sinoc

  • Naše ime

    24. maj 2015 | 17:48

    Ruzica prvobitno sve smislila sa Filipom oko varanja, kako bi napakostila Natasi, a to je saznao i Gastoz od Filipa, pa je resio da igra i on, dogovorio se sa Natasom da glume svadju, zbog svega toga, ukucani se isprimali, Ruzica mislila da joj je prevara odlicno prosla, a na kraju slatka osveta Gastoza, Ruzicu ispalio pred svima kad je rekao da su sve preneli produkciji i da prestane da se folira i glumata povredjenu ribu.

  • Sasa

    24. maj 2015 | 19:01

    Sad pocinje prava borbai ne biraju se sredstva.Ko je jaci taj tabaci.Svi su isti.Svi.Jad do jada.Nagradu treba dati u neki fond za lecenje dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA