DRAGAN NIKOLIĆ: Jak sam, izdržaću sve

- On na početku nije progovarao, ali kada je shvatio da sak iskreno dirnuta, rekao da se dobro oseća - rekla je studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti koja je posetila glumca u bolnici

  • 6

Glumac Dragan Nikolić polako se oporavlja u bolnici. Uz njega je non-stop supruga Milena Dravić, a tokom jučerašnjeg dana posetila ga je i jedna studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti koja izuzetno poštuje popularnog Flojda, piše "Blic".

- Gospodin Nikolić je moj uzor o zbog njega sam upisala Akademiju. Kada sam čula da je loše, to me je dotuklo, morala sam da ga vidim i pružim podršku. Donela sam mu voće kako bih barem malo doprinela njegovom oporavku - rekla je neimenovana devojka za ovaj dnevni list, i nastavila:

- Pričala sam sa sestrama, koje su mu prenele da želim da ga vidim. Dragan je pitao da li mu je došla Milena, jer tog dana nije imao posete. Kada su mu saopštili da sam ja kao poštovalac ispred njegove sobe, pristao je nakratko da me vidi. Bila sam dirnuta jer ne mogu rečima da opišem emocije koje sam želela da mu prenesem - navela je studentkinja, i dodala:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Odmah po ulasku sam mu rekla da ne želim da ga uznemiravam, izvinila sam se i dodala da smo svi svim srcem uz njega. On na početku nije progovarao, ali kada je shvatio da sak iskreno dirnuta, rekao da se dobro oseća. Prenela  sam mu pozdrave od svojih prijatelja i kolega iz klase... Jak je on, izdržaće sve - zaključila je ona.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gazimestan

    25. maj 2015 | 13:12

    Daće Bog da budes dobro legendo!!!

  • vukašin filipović

    25. maj 2015 | 14:25

    Gospodin glumac i čovek bio, jeste i biće. Želim mu brz i ako je moguće potpun oporavak i da još dugo poživi.

  • Milenica

    25. maj 2015 | 21:02

    Divan gest , primer istinskog poštovanja i pažnje!Nadam se da je našem bardu glume, velikom čoveku i umetniku Draganu Nikoliću bolje i želim mu brz oporavak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA