SLAVNI GLUMAC SVE BOLJE: Dragan Nikolić čita stripove!

Proslavljeni umetnik u bolnici pleni skromnošću, a počeo je, kako se navodi, i da zbija šale na svoj račun

  • 15

Legendarni glumac Dragan Nikolić, koji je poslednjih dana zbog otežanog zdravstvenog stanja zbrinut u beogradskom Urgentnom centru, uspešno se oporavlja, a najnovije informacije sve više ohrabruju. 

S obzirom na to da se bolje oseća, Dragan je od supruge Milene Dravić tražio da mu donese nekoliko njegovih omiljenih stripova.

- Iako se ona trudi da što duže bude u Urgentnom centru, ipak ne može da bude pored Gage po ceo dan. Pošto je sam u sobi i nema s kim da priča, jedino mu je preostalo da čita. Odabrao je stripove, jer ne želi da se zamara. Gaga je veliki kolekcionar stripova, obožava ih i uvek ga razonode - kaže izvor Informera.

Osoblje u bolnici je, kako se navodi, prijateno iznenađeno Nikolićevom skromnošću.

- Mnogi pacijenti traže od svojih najbližih da im donose hranu, ali to nije slučaj sa Gagom. On nijednog momenta od Milene nije tražio ništa, već uredno jede hranu iz bolnice. Niko ne može da veruje koliko je skroman. S medicinskim sestrama i doktorima vrlo je ljubazan. Od kako mu se stanje poboljšalo, počeo je i da zbija šale na svoj račun - dodaje izvor dnevnog lista.

Printskrin: YouTube/yugosound Printskrin: YouTube/yugosound

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA