NOVA DEVOJKA MARKA JARIĆA JE SRPKINJA: Saznajte sve o njoj! (FOTO) (VIDEO)

Posle Adrijane Lime, bivši košarkaš je našao utehu u zagrljaju Dušice Savić, manekenke iz Smedereva

  • 18

Nakon što je nedavno u Majamiju snimljen kako se na plaži ljubi s sa zgodnom brinetom, počela su nagađanja ko je nova devojka Marka Jarića, a misterija je razrešena, i radi se o Dušici Savić, manekenki iz Smedereva!

LIMA POKAZALA NOVOG DEČKA: Evo ko ti je sa ženom, Jariću! (FOTO)

Dušica veće dve godine živi u Majamiju gde studira arhitekturu, a kako se priča, u vezi sa poznatim košarkašem je nekoliko meseci. A ono što prvo upada u oči je da Savićeva liči na Adrijanu Limu, bivšu Jarićevu suprugu.

Printskrin: Youtube/Igor X Kostic Printskrin: Youtube/Igor X Kostic

- Dušica je manekenka, radila je revije za Draganu Ognjenović, Marijanu Mateus i Suzanu Perić. Zahvaljujući dobrom uspehu u školi i stipendiji 2012. godine otišla je na studije arhitekture u Majami, gde je i dalje. Marko očigledno ima svoj tip žene, pošto je Dušica mlađa "verzija" zanosne Brazilke. Neverovatno je koliko ona i Lima liče, kao sestre su. Upoznali su se u noćnom provodu i za sada se lepo slažu - kaže izvor blizak Jariću.

Sa druge strane, Dušičina majka Dobrila tvrdi da ne zna da li je njena ćerka u vezi sa Markom.

Printskrin: Youtube/Igor X Kostic Printskrin: Youtube/Igor X Kostic

- Videla sam da su te fotografije objavljene, ali o tome ne znam ništa. Ona je lepuškasta devojka, ali da li su oni, kako mladi vole da kažu, u "šemi", to ne znam. Dobro, i on je naše gore list... Ona je mlada i normalno je da se zabavlja - ispričala je Dobrila Savić.

Printskrin: Youtube/Igor X Kostic Printskrin: Youtube/Igor X Kostic

Inače, Dušica je prvi put skrenula pažnju na sebe pre pet godina kada je sa Igorom X snimila provokativan spot za numeru "Ti nisi ta".

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nja

    26. maj 2015 | 11:58

    Lici na Limu kao ja ne cukunbabinu sestru od tetke! Lima je tri klase iznad ove, dajte neku sliku koja nije obradjena i na kojoj joj nisu naneli sminku lopatom, pa cete da vidite sto lici na Limu...

  • Iva

    26. maj 2015 | 12:10

    Ne lici na Adrianu.

  • Majalena

    26. maj 2015 | 16:09

    Adrijana je ljepsa milion puta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA