UPOZNAJTE ŽENU ROBIJA VILIJAMSA: Ajda Fild definitivno nije anđeo iz njegove pesme, ali osvojila ga je zauvek! (FOTO)

Engleski pevač i američka glumica su od 2010. u braku i imaju dvoje dece, sina i ćerku

  • 1

Britanski pevač Robi Vilijams, koji će 17. juna nastupiti na Ušću i njegova supruga Ajda Fild gotovo gde god da se pojave, plene zajedničkom harizmom i uprkos brojnim holivudskim parovima na crvenom tepihu tokom nedavne filmske smotre u Kanu, ovaj britansko – američki par privukao je pažnju najvećeg broja medija.

 

Pored svega zajedničkog što Robi i njegova glamurozna supruga imaju, jedna stvar se posebno izdvaja – njihov provokativni smisao za humor!

Spoj njihovih karaktera i ponašanja možda nije za svačiji ukus, ali svako ko je proveo neko vreme sa njima, sa sigurnošću može da kaže da tokom pet godina Robijevog i Ajdinog zajedništva, oplemenili su jedno drugog najboljim što kao osobe poseduju.

 

Foto: Tanjug/AP/Joel Ryan/Invision

Foto: Tanjug/AP/Joel Ryan/Invision

 

Tako je u februaru za proslavu svog 41. rođendana, Robi objavio na Tviter profilu fotografiju gde potpuno nago pozira i drži ruke preko intimnih delova uz šaljivu poruku kako će njegova muškost koju prekriva ’"razbiti internet"’, čak više nego provokativna fotografija zadnjice Kim Kardašijan za naslovnicu magazina ’"Paper"’. Na sve to gospođa Vilijams se slatko nasmejala, bez ikakve sumnje u supruga, inače dugogodišnjeg lečenog seksualnog zavisnika i jednog od najvećih zavodnika u svetu šou biznisa.

 

Ajda pored svog odličnog modeling portfolija i savršenog izgleda i posle dva porođaja, u 35. godini, svojim netipičnim ponašanjem supruge jednog od najsekspilinijih ljudi na planeti, uspeva bez ikakvog problema da održi konstantnu Robijevu pažnju, što je činjenica ozbiljan zadatak koji su pre nje mnoge Robijeve partnerke padale.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Nedavno je Ajda upravo zbog liberalnog ponašanja u svom domu – preciznije golotinje, bila optužena za seksualno uznemiravanje bivšeg ličnog asistenta porodice Vilijams – Fild, što je očigledno postao opšte korišćen metod za izvlačenje novca od strane svetskih zvezda kada usledi otkaz nekog od zaposlenih.

 

Ovaj liberalni par, iako deli zajedničku ljubav ka divljim žurkama, tetovažama i golotinji, potpuno je ozbiljnog pristupa kada je briga o njihovoj ćerci Teodori Tedi Rouz i sinu Čarltonu Valentinu u pitanju. U ulogama roditelja, Robi i Ajda potpuno su zaštitnički nastrojeni, što se ako se prisetimo Robijevog istorijata – malo ko mogao od njega da očekuje.

 

Foto: Tanjug/AP/Joel Ryan/Invision

Foto: Tanjug/AP/Joel Ryan/Invision

 

Robi i Ajda uprkos profesionalnim i porodičnim obavezama, često nađu vremena za izlaske i zajedničku zabavu, pa su se tako nedavno našli na proslavi rođendana poularne pevačice Adel.

Shodno tematici žurke – "’muzičke ikone ’80-tih godina"’, par se na oduševljenje svih prisutnih na proslavi, pojavio preobučen u Pet Shop Boyse, i to u kostimima poput onih iz legendarnog spota "’Can You Forgive Her’"!

 

Foto: Twitter/@robbiewilliams

Foto: Twitter/@robbiewilliams

 

Povodom prestojećeg koncerta na Ušću u Beogradu 17. juna, ulaznice za najspektakularniji nastup godine možete naći na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i regiona ili na sajtu: robbiewilliams.rs , i to po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit pred apsolutnom rasprodajom i košta 8.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA