EJMI TRAŽI 500 EVRA ZA SEKS! A za ovu stvar traži 300!

Tamnoputa manekenka je sprema da sve uradi u "Parovima", a njena drugarica otkriva kolika je njena tarifa

  • 7

Tamnoputa manekenka Ejmi Aminata ima svoj cenovnik. Pre ulaska u vilu rijalitija "Parovi", ona je odredila cifru koju će produkcija morati da joj isplati za svaki seks i svađu, jer nije bila zadovoljna fiksnim honorarom.

Ejmi objasnila Maci kako meri veličinu penisa! (VIDEO)

Da zgodna Ejmi nije stidljiva, posvedočila je njena drugarica. Naime, učesnici "Parova" koja se do sad nije mnogo eksponirala, svaki seks i svađa će se isplatiti.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

- Pošto Ejmi nije poznata javnosti, čelnici "Hepija" su joj nudili samo 250 evra po sedmici da učestvuje u "Parovima". Njoj to nije bilo dovoljno, pa su se u nekoliko navrata iznova dogovarali. Kada je shvatila da joj neće puno podići honorar, manekenka je uslovila organizatore da joj, ukoliko bude imala seks sa nekim od ukućana, plate 500 evra, i to po činu. Takođe je tražila da joj se svaka veća svađa koju izazove plati 300 evra. Ne znam na koje od ovih uslova je produkcija pristala, jer je posle dva dana potpisala ugovor i ušla - rekla je za "Alo" Ejmina drugarica, koja je bila prisutna na jednom od sastanaka.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA