Lejdi Gaga došla sa 17 kofera u Beograd! (FOTO)

Pevačica je u Beograd stigla redovnom avionskom linijom iz Ciriha, i odmah je otišla da se vidi sa svojim dečkom, glumcem Tejlorom Kinijem

  • 8

Američka zvezda Lejdi Gaga, koja je juče oko 19 časova stigla u Beograd, u Srbiju je došla da bi se videla sa svojim dečkom Tejlorom Kinijem koji u Srbiji snima film "The Forest".

TVITER GORI: Lejdi Gaga pokazala grudi u centru Beograda! (FOTO)

Kako nezvanično saznajemo, pevačica je odsela u predsedničkom apartmanu hotela "Hajat" a sa njom je stigao i pozamašni prtljag koji je stao u tričavih 17 kofera!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da sve bude zanimljivije, iako je logično očekivati da Gaga u Beograd dođe privatnim avionom, poput većine njenih kolega, ona je na aerodorom "Nikola Tesla" stigla redovnom linijom Cirih - Beograd.

Budući da je to klasična gastarbajterska, ali i folkerska ruta, ne bi bi bilo nikakvo čudo da neki od naših pevača koji su za vikend imali tezge u Švajcarskoj počnu da se hvale da su bili u istom avionu sa jednom od najpopularnijih svetskih pevačica. 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, pretpostavlja se da je Gaga došla u Srbiju kako bi provela nekoliko dana (njen naredni koncert je 8. juna u Londonu) sa Kinijem koji tumači glavnu mušku ulogu u ostvarenju "The Forest". S obzirom da mu je parnerka prelepa Natali Dormer, zvezda "Igre prestola", tabloidi nagađaju da je kod Gage proradila i ljubomora...  

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cko

    3. jun 2015 | 15:13

    Tasta poslala sir, kajmak, dzem, sok od jagode, ma sve domace.

  • Chicago

    3. jun 2015 | 15:21

    dali su i nju maltretirali carinici ko i nas obicne smrtnike kad dod jemo u Srbiji sa dva kofera i jos mi kazu da sam im sumnjiv jer imam dva kofera.Samo zbog tih carinika mi se ne dolazi u Srbiji

  • NEKO

    3. jun 2015 | 14:52

    Tih,cim zena oce da dodje da vidi svog decka,odmah "proradila ljubomora"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA