HTELA DA JE BIJE! Saška pljunula Jelenu koja joj je vređala ćerku! (FOTO)

Pevačica nije mogla da izdrži, nakon što je čula uvrede na račun svoje porodice

  • 26

Pevačici Saški Karan je definitivno "puk'o film". Do tačke "pucanja" dovela je Jelena Golubović, koja je već poznata kao glavna svađalica sa dugačkim jezikom u vili rijalitija "Parovi".

Nakon što je Jelena vređala Sašku i ujedno njenu ćerku, pevačica je nasrnula na nju i pljunula je. Saška je poslata u izolaciju i kažnjenja sa oduzimanjem 300 evra od ukupnog honorara.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

Podsetimo se, Saškina ćerka je nedavno rekla kako se plaši da bi njena mama mogla da prebije Jelenu, ako pređe granicu njenog strpljenja.

Foto: Youtube/ Farma Pink Foto: Youtube/ Farma Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    11. jun 2015 | 10:19

    Савка је агресивна,и није ни мало добронамеран. Јелена је говорила уопштено,а ова се ту пронашла,заправо она се качи на Јелену јер је јеца фаворит. Савка нема шта да покаже,сем њене песмице даћу даћу ,од пре 30 год. Лечи своје незадовољство! Напољеее!

  • Ana

    11. jun 2015 | 10:16

    Nije bilo nikakvog vredjanja, Jelena je iznela svoje misljenje o Savkinoj zelji da joj Gmazstos bude zet, sa kojim se vecina, precutno i slaze, e sad sto je ova primitivna pevaljka tako odreagovala, govori sve o njoj.

  • Srbija

    11. jun 2015 | 10:22

    Kilosarke najobicnije, psi lutalice Imaju vecu vrednost od svog sljama u ovom rijalitiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA