Seksi Kaća Grujić popljuvala "Parove" pa otkrila da li ima kućni pornić!

- Najgore od svega što se tamo dešava jeste to da se devojke hvale sa koliko muškaraca su bile i šta su sve radile u krevetu sa njima - kaže pevačica

  • 2

 Atraktivna Katarina Grujić kaže da je zgrožena "Parovima" i svime onim što su starlete radile da bi privukle pažnju gledalaca.

- Nikada ne bih učestovala, a posebno sa ovakvom postavom. Ne bih više ušla u bilo koji drugi rijaliti. Neke učesnike "Parova" poznajem lično, oni su došli da naprave nešto od sebe. Međutim, mislim da će biti popularni još mesec, dva i to je to. Najgore od svega što se tamo dešava jeste to da se devojke hvale sa koliko muškaraca su bile i šta su sve radile u krevetu sa njima. To mi je mnogo gore nego da su zarađivale od seksa. Seks tako javno, pred kamerama, nešto je najgore što su mogli da urade - kaže Katarina i otkriva da li ima kućni snimak seksa.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

- Da ih imam, dosad bi to sigurno izašlo u javnost. A i nikada se ne bih skinula ni za neki časopis. To nije moja strast - zaključila je Grujićeva.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro

    30. jun 2015 | 15:54

    Pametno. Nesto sto je intimno, treba tako i da ostane.

  • Kobra

    1. jul 2015 | 13:07

    Kada cujem to,starleta,najezim se,a oola ljudi ne zna sta znaci starleta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA