RELJA PRESREĆAN: Nikolija ponovo trudna? (FOTO)

Ćerka Vesne Zmijanac pojavila se u beloj haljini ispod koje se nazirao stomačić, zbog čega su krenule spekulacije da je opet u drugom stanju

  • 4
Proslava prvog rođendana emisije Premijera, Nikolija Jovanović i Relja Popović Foto: Telegraf

Pevačica Nikolija Jovanović navodno je ponovo trudna, a pevačica i njen dečko Relja Popović ne žele da govore o tome kako ne bi privukli pažnju javnosti, tvrdi "Blic".

Ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac pojavila se prekjuče sa Reljom na rođendanskoj žurki emisije "Premijera", a budući da joj se ispod bele haljine nazirao stomačić, odmah su krenule priče da je pevačica ponovo u blagoslovenom stanju.

Ovako izgleda Nikolijina mlađa sestra koju je do sada krila! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

ŽIV I ZDRAV A NIKOLIJA BLISTA: Ovako je Relja Popović demantovao lažnu vest o svojoj smrti! (FOTO)

- Nikolija jeste trudna, ali je njena trudnoća još uvek rana. Stomak joj se vidi zato što je ona takve građe i mršava je, pa ga je nemoguće ne primetiti. Inače, budući da se prošli put svima pohvalila čim je saznala da je trudna, pa nakon samo par nedelja izgubila bebu, ovoga puta je odlučila da ćuti sve dok opasnost ne prođe. Kada bude ušla u četvrti mesec, obelodaniće svima. Mogu vam reći da su oboje presrećni, ali u isto vreme i uplašeni zbog iskustva od prošlog puta - izjavio je izvor blizak ovom paru.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da podsetimo, jedna od glavnih vesti u februaru je bila da je Nikolija trudna, međutim, ona je posle nekoliko nedelja saopštila da je izgubila bebu.

Ni Vesna Zmijanac ne želi da priča o ćerkinoj navodnoj trudnoći, što i ne čudi, budući da je za Nikolijin pobačaj optužila novinare.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA