EKSKLUZIVNO: Sve fotke sa snimanja "Montevideo" reklame (FOTO)

Pogledajte fotografije sa snimanja reklame za trgovinski lanac "Idea" u kojem su učestvovali glavni glumci filma "Montevideo, Bog te video"

  • 1

Mladi glumci iz popularnog filma "Montevideo, Bog te video", Danina Jeftić, Miloš Biković i Predrag Vasić, snimili su reklamu za trgovinski  lanac "Idea", a promotivni spot režirao je Dragan Bjelogrlić. 

U reklamnom spotu, prvom koji je Bjela režirao u ove svrhe, glumci nas vode na putovanje sa Čubure tridesetih godina do današnjice. Obučeni u kostime iz filma Moša, Tirke i ekipa su na zanimljiv način izreklamirali poznati trgovinski lanac.

Popularni Tirke, Rosa i Stanoje priču započinju tamo gde smo ih zapamtili u prvom delu filma, a završavaju  u prodavnici "Idea Extra", gde se zajedno oduševljavaju  kvalitetom i asortimanom proizvoda. Miloš Biković, popularni Tirke u filmu je pimpovao jaja dok je u reklami isto to uradio sa pomorandžom.

Snimanje je trajalo dva dana na lokacijama u Barandi, kao i u "Ideinoj" najvećoj prodavnici na Novom Beogradu.

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA