Maca Diskrecija otkrila sa kojim političarem bi volela da ima seks! (FOTO)

- Političari su pravi mačori u krevetu. Oni vole starlete i da sa njima rade ovo-ono - kaže Diskrecija

  • 4

Bosanska starleta Senada Nurkić, daleko poznatija pod umetničkim imenom Maca Diskrecija, tvrdi da zna koji političar bi je "razvalio od seksa". Pikirala je jednog, i to zato što ima - šarene oči.

PONOVO SAM NEVINA! Maca detaljno opisala kako je izgledao njen seks s bokserom!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iskusna starleta koja je obeležila tek završenu sezonu "Parova" procenjuje da bi predsednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije, Branko Ružić, sve dao da bude sa njom, a zbog jednog "detalja" na njegovom licu, uverena je da bi im u krevetu bilo - nezaboravno!

NE MOGU DA SEDIM OD PREVIŠE SEKSA: Maca umalo završila u Hitnoj pomoći!

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

- Ovaj Ružić nije lep, ali ima šarene oči. Vidim da bi on meni svašta radio. Ti koji imaju šarene oči umeju da razvale od seksa. Pravi su mačori u krevetu. Oni vole starlete i da sa njima rade ovo-ono. Svaka čast Ružiću, znam ja da bi on sa mnom, ali neka, hvala mu. Može da ga šlajfuje. Meni se ne sviđaju ti političari. Oni su previše strogi. Nose odelo i kravatu. Političari imaju mnogo para i misle da mogu šta žele - ispričala je Maca Diskrecija za "Kurir".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

DISKRECIJA ŠOKIRALA GLEDAOCE! Maca otkrila koje je sve droge probala! (FOTO)

Prvom saradniku Ivice Dačića se nije svidelo što ga stavljaju u koš sa Macom, a prvo što je prokomentarisao je da - nema šarene oči.

- Molim vas, nemojte mi postavljati tako banalna, senzacionalistička i nekorektna pitanja. Jednostavno nisam iz te priče. Nađite nekog adekvatnog iz političke branše, ko ima iskustva sa tom vrstom srpske supkulture - izjavio je Branko Ružić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    3. jul 2015 | 16:44

    ja još uvijek ne znam, kakvo je to zanimanje "STARLETA" !!!

  • RS

    3. jul 2015 | 12:42

    Najbolje da ona govori ko je kakav...hahaha...Kao ona je bomba, predobra, lepa...nigde veze...Ona je upravo ono sto se muskarcima ne svidja...

  • Next

    3. jul 2015 | 13:14

    Gadna, pregadna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA