DAVID, MALI ZAVODNIK IZ PINKOVIH ZVEZDICA: Zaljubljen sam u devojčicu koja pleše sa mnom! (VIDEO)

- Lepa je i fina, snimićemo spot zajedno, a voleo bih da me prati i u daljoj karijeri - kaže David

  • 24

Uoči finala "Pinkovih zvezdica" koje se održava u subotu, 4. jula, jedan od favorita za pobedu je David Radosavljević (11) koji veruje da će pobediti u ovom šou programu!

ŠMEKERI: Mateja i Igor iz "Pinkovih zvezdica" otkrili kakve devojke traže! (FOTO)

Dečak iz Laktaša  kaže da mu se ispunio san kada je ušao u superfinale, kao i da jedva čeka završnicu takmičenja koje mu je osim popularnosti, donelo i veliku simpatiju.

- Zaljubljen sam u igračicu koja me prati od početka takmičenja. Lepa je i fina, snimićemo spot zajedno, a voleo bih da me prati i u daljoj karijeri - priznaje David i otkriva šta bi voleo da radi nakon "Pinkovih zvezdica".

- Želim da završim školu i da i dalje budem odličan učenik. Nadam se da ću, kad porastem, biti pevač i zvezda kao što su to članovi žirija, posebno kao Hari Varešanović i Milan Stanković. Od svetskih zvezda to je Džastin Biber. Nisam razmišljao o pobedi, ali sad već mislim o tome. I moji drugari iz škole me podržavaju. Nisam svestan da sam zvezda, mislim da sam samo dete koje se promenilo nabolje - priča Radosavljević i napominje da će, ako pobedi, trijumf posvetiti Trajčetu Georgievu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA