Zamena četvorodnevnih Exit ulaznica za festivalske narukvice od 5. jula u Novom Sadu

Pored dosadašnjih, otvorena su i dva nova zamenska mesta

  • 0

Organizatori festivala "Exit" najavljuju da će već od sutra (nedelja, 5. jul) raditi mesta predviđena za zamenu četvorodnevnih ulaznica za festivalske narukvice i da će, u odnosu na ranija izdanja, biti u opticaju još dve lokacije. 

Prvo mesto se nalazi u centru Novog Sada, ispred Gradske kuće i radiće od nedelje do srede, u periodu od 10 do 20 časova. Drugo dodatno mesto se nalazi u kampu na Štrandu i radiće u utorak i sredu do 10 do 20 časova.

Od utorka radiće redovno i glavni zamenski šalteri ispod glavnog ulaza kod Lovotursa, u periodu od 10 do 20 časova u utorak i sredu, od 10 do 03 časova u četvrtak, te od 12 do 03 časova u petak, subotu i nedelju.

Povodom 15. rođendana "Exit festivala", MTS svim kupcima četvorodnevnih ulaznica, od 9. do 12. jula, daruje vredan poklon – Moj Pripejd karticu. Prilikom zamene vaučera/ulaznica za festivalsku narukvicu, posetioci dobijaju i karticu za mobilni telefon koja pruža onoliko minuta, poruka i interneta koliko je svakom ljubitelju festivala potrebno.

Posle zamene ulaznice za narukvicu i preuzimanja MTS poklon kartice, sve korisnike koji aktiviraju karticu "Moj Pripejd" očekuje bonus dobrodošlice "Uzmi besplatno" sa opcijom od 100.000 dinara za period od sedam dana ili 1.000 dinara na svakih 30 dana tokom perioda od šest meseci. Tarifa "Moj pripejd" nudi i jedinstvenu cenu minuta razgovora ka svim mrežama u domaćem saobraćaju, kao i brojne promotivne dodatke koji se mogu aktivirati posetom MTS pripejd vodiču kucanjem telefonskog koda *100#.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA