KO PEVA, DOBRO MISLI: Gomila poznatih ličnosti na VIP humanitarnom karaoke festivalu!

Među učesnicima se nalaze Dragana Mićalović, Dušica Jakovljević, Kristina Radenković, Jelena Mačić, Sanja Papić i drugi

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

U beogradskom klubu "Wurst Platz" u ponedeljak, 6. jula, biće održan humanitarni VIP karaoke festival, čiji će pobednik dobiti nagradu od 50.000 dinara i sam odabrati kome želi da pomogne tim novcem.

Mikrofone će, ali ne uz standardnu karaoke mašinu već uz pratnju benda "Feeling" iz Novog Sada, ukrstiti glumica Dragana Mićalović, voditeljke Dušica Jakovljević i Kristina Radenković, novinarka Željka Zebić, stilistkinja Jelena Mačić, bivša misica Sanja Papić, novinar Aleksandar Jovanović, voditelj Uroš Bogdanović, mladi glumac Predrag Vasić, poznat po ulozi Stanoja u “Montevideu“, kao i još nekoliko gostiju iznenađenja.

Printskrin: YouTube/RTS Printskrin: YouTube/RTS

U žiriju se takođe nalaze poznate ličnosti među kojima su Leontina, Tanja Vojtehovski, Mika Kostić, Inspektor Blaža, Savo Milošević, Andrej Kulundžić, Boris Trivan...

Program će voditi Marina Kotevski, a ko će pobediti nije preterano važno jer mnogo je važnije to da se pomogne nekome kome je to potrebno.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Planirano je da od septembra ovo druženje postane redovno, kao i da nagradni fond bude povećan, pa će i humani doprinos poznatih karaoke pevača biti veći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA