POGLEDAJTE MEĐU PRVIMA: Radnici uništenih firmi u spotu "Hladnog piva"! (VIDEO)

Mile Kekin i ekipa predstavili su video za pesmu "Firma", jednu od najzapaženijih sa novog albuma

  • 2

Bend "Hladno pivo", čiji novi album "Dani zatvorenih vrata" je sjajno prihvaćen kod publike, ima novi spot, i to za jednu od najzapaženijih pesama sa tog izdanja, "Firma". 

 

- Svirajući uzduž i popreko lepe naše regije, primetili smo u baš svakom gradu kombinaciju novih crkvi i propalih fabrika, velikih zastava i još veće nezaposlenosti, pa se tako dogodila pesma "Firma", koja taj fenomen pokušava objasniti u manje od tri minuta - objašnjava pevač Mile Kekin.

 

Frontmen "Hladnog piva" dodaje:

 

- Pesma je ubrzani tečaj za mlađe, kratki podsetnik za one malo starije, ali i upozorenje za nadolazeće da ne padaju olako i bez ispaljenog metka na stare fore novog početka".

 

- U spotu, čiju režiju potpisuje Andrej Korovljev, nema profesionalnih glumaca već glume, ili bolje rečeno učestvuju, bivši radnici "Gredelja", "Diokija" i "Kamenskog", kojima ovim putem želimo da zahvalimo na angažmanu i profesionalnom pristupu, ali i na iskrenoj želji da nam ispričaju svoju stranu priče - poručuju članovi benda.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA