Od vrele Šavije i njenih seksi drugarica će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Bivša takmičarka rijalitija "Parovi" snimila je provokativan spot za grupu "Fantatic bend"

  • 8
Foto: Promo

Foto: Promo

 

Iako su se u medijima pojavile priče da je Nataša Šavija pohitala u naručje Aleksandru Požgaju, izgleda da to druženje nije potrajalo. Ova prelepa manekenka koja je donedavno bila učesnica rijaliti programa "Parovi" već nekoliko dana boravi u Istri.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Ona snima spot za popularni sastav "Fantastic bend" i ako je suditi po fotografijama, odlično se provodi u društvu simpatičnog pevača ovog benda Bece.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Oni su odseli u najluksuznijem hotelu u Poreču "Diamant" gde će boraviti još nekoliko dana.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Spot realizuje ekipa "C4D Video" sa rediteljem Vedadom Jašarevićem na čelu, a snimanje se odvija u nekoliko gradova. Pored Poreča, oni su već posetili Umag i Rovinj, a u nastavku snimanje se nastavlja u Opatiji. Uključeni su kadrovi ovih prelepih primorskih gradića, ali i nekoliko atraktivnih plaža.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Spot za pesmu "Taguj me" svoju premijeru doživeće sredinom meseca, kada će i gledaoci imati prilike da uživaju u svim ovim lepim kadrovima uključujući i eksplicitne scene glavnih aktera. Dokle su otišli pevač "Fantastic benda" Beca i Nataša Šavija saznaćemo tek tada. Ali sudeći po ovim fotografijama, nije im dosadno dok vreme provode zajedno.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA