NARODNJACI NA B92: Dragana Mirković u udarnom terminu! (VIDEO)

B92 počela da u udarnim terminima emituje folk hitove. Glavni gosti nekad "urbane" televizije Dragana Mirković, Keba, Milan Stanković, Nikola Rokvić

  • 2

Ono što je do juče bilo nezamislivo - desilo se. Televizija B92 postala je novo folk leglo, a kao pečat na konačnu kapitulaciju bio je sinoćni nastup Dragane Mirković u emisiji "Noćni TV projekat".

 

Luče iz Kasidola uživo je izvela svoj vanvremenski hit - "Umirem majko", dovevši u trans publiku u studiju producentske kuće "Emoušn", koja producira ovaj projekat.

 

 

Narodnjački hitovi počeli su na ovoj televiziji da se emituju gotovo svakodnevno, a "Noćni TV projekat" nije jedino mesto gde se na B92 mogu slušati folk hitovi. Takođe "Emoušnovo" čedo je i "Dnevni magazin" u kojem su do sad gostovali Dragan Kojić Keba, Milan Stanković, Aca Lukas, Nikola Rokvić (koji doduše najavljuje prelazak u zabavnjake).

 

Kako su neki gledaoci prokomentarisali na Tviteru, reč je o "neuspelom TV pobačaju nastalom kao produkt ljubavisanja Žike Šarenice i Lee Kiš".

 

 

I dok Veran Matić, glavni i odgovorni urednik televizije kaže da "Noćni TV projekat" i "Dnevni magazin" ne spadaju u njegovu nadležnost, već samo informativni program, Igor Stoimenov, urednik zabavnog programa B92 kaže za 24 sata da je ovaj novitet potpuno normalna stvar:

 

- Ne znam zašto se od ovoga pravi priča, jer je na B92 već emitovan "Veliki brat" u kojem su učestvovali narodnjaci. Šta da vam kažem, to je život, zaključuje Stoimenov.

 

(U. J.)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA