LEPA DŽAJINA ĆERKA: Obožavam da idem na Zvezdine utakmice, ne bih ušla u rijaliti (FOTO)

U intervjuu za Telegraf, Dragana Džajić govorila je o svom omiljenom fudbalskom klubu, o tajni svoje lepote, a ambiciji da postane Viktorijin anđeo, kao i o svom idealnom muškarcu

  • 9

Dragana Džajić, ćerka bivšeg fudbalera Crvene zvezde Dragana Džajića, važi za jednu od najlepših Srpkinja. U intervjuu za Telegraf, ova mlada dama, koja je nedavno diplomirala na master studijama za luksuzni menadžement u hotelijerstvu, govorila je o svom životu u Monte Karlu, o Crvenoj zvezdi, manekenstvu, o svojoj besprekornoj liniji, idealnom muškarcu, kao i o tome da li bi učestvala u nekom rijaliti programu.

Pre nekoliko meseci pričalo se da ćete organizovati trku Formule 1 u Monte Karlu. Da li ćete biti uključeni u ovaj projekat naredne godine?

Učestvovala sam u organizacijI trke Formule 1 prošle godine, učestvovala sam i ove ali na malo drugačiji način. Prošle godine sam to radila u sklopu fakulteta a ove u sklopu firme u kojoj sam trenutno.

FOTO & VIDEO SA HUNGARORINGA: Onaj osećaj kad sa par metara gledate kako bolidi lete, a oko vas su samo lepe žene!

Živite u Monte Karlu. Da li ste imali priliku da u tom gradu upoznate neku svetsku poznatu ličnost? Ako jeste, koja je na Vas ostavila najbolji utisak?

Godinama sam ovde i upoznala sam razne ljude iz sveta muzike, filma, sporta... Nikad nisam bila posebno fascinirana njima, niti sam koristila priliku da se slikam ali jak utisak je na mene ostavio glumac Džad Lou jer su se u tom periodu dešavale poplave u Srbiji i regionu i bio je veoma zainteresovan da razgovara o tome obzirom da se i sam bavi humanitarnim radom.

Foto: Tijana Vuković za Lemoni Lingerie & Swimwear Foto: Tijana Vuković za Lemoni Lingerie & Swimwear

Budući da je Vaš otac nekadašnji fudbaler, da li ste Vi ikada poželeli da se profesionalno bavite fudbalom?

Nikad nisam poželela da se bavim fudbalom. Ne mogu da kažem da "ne umem ni loptu da šutnem" ali sam mnogo više volela balet. Završila sam baletsku školu, takmičila sam se i nebrojeno puta osvajala prva mesta. Takođe, sviram klavir i oduvek sam bila umetnička duša.

Sudeći po fotografijama koje postavljate na društvenim mrežama, često vreme provodite u teretani? Koje vežbe najviše preferirate? Koja je tajna Vaše lepote?

U treningu sam od svoje šeste godine jer sam tad počela da idem na balet koji je jako naporan iako ne deluje tako. Vodim računa o svom telu. Ne preterujem sa treninzima. Koristim tegove, trčim, i uvek se trudim da menjam vežbe.

Foto: Instagram/dzajicdragana Foto: Instagram/dzajicdragana

Bavite se manekenstvom. Da li planirate da gradite svetsku karijeru kao manekenka? Da li biste voleli da postanete "Viktorijin" anđeo? Koja svetska manekenka je Vaš uzor?

Manekenstvom se bavim iz hobija ali izgleda da mi taj hobi dobro ide (smeh). Nemam ambicije da gradim manekensku karijeru, niti mi je san da postanem Viktorijin anđeo. Mada jako volim Žizel Bundšen i smatram je najzgodnijim Viktorijinim anđelom! Zavrsila sam luksuzni menadzment u hotelijerstvu i to me malo vise privlaci od posla modela.

Lepa Džajina ćerka prvo diplomirala, a posle pokazala kako izgleda seksi surfing (FOTO)

Foto: Tijana Vuković za Lemoni Lingerie & Swimwear Foto: Tijana Vuković za Lemoni Lingerie & Swimwear

Da li biste nekada pristali da se slikate za "Plejboj"? Da li biste pristali da učestvujete u nekom rijalitiju i šta generalno mislite o takvim emisijama?

Ne bih se slikala za "Plejboj", smatram da je zena mnogo seksepilnija i zanimljivija kad ne pokaze previše. Rijalitije zaista ne pratim, znam da su u Srbiji popularni ali nemam vremena da ih gledam niti bih učestvovala u takvim emisijama.

Koji su, po Vama, najlepši poznati muškarci u Srbiji?

Ne bih mogla da Vam odgovorim na ovo pitanje. Činjenica je da su Srbi jako lepi ljudi, ali ne bih mogla da izdvojim nekog posebno.

Foto: Twitter/@dzdragana Foto: Twitter/@dzdragana

Koji je bolji frajer, Dragan Džajić ili Kristijano Ronaldo?

Dragan Džajić je moj otac i meni je najbolji muškarac u svakom pogledu. On mi je ogromna podrška i daje mi najbolje savete.

Printskrin: Instagraf/dzajicdragana Printskrin: Instagraf/dzajicdragana

Da li idete na Zvezdine utakmice? Da li znate neke Zvezdine navijačke peme i koja Vam je najomiljenija?

Obožavam da idem na Zvezdine utakmice! Nažalost, ne dolazim često u Beograd tako da više pratim putem interneta. Sve Zvezdine pesme volim ali najviše volim pesmu "Dobro znaj da uvek tu sam ja" .

Da li ste zaljubljeni i da li imate dečka? Ako niste, kakve osobine je potrebno da ima muškarac da osvojio Vaše srce?

Može da mi se svidi samo onaj muškarac koji ima manire, koji ima duha i koji me gleda kao jedinu ženu na svetu.

Foto: Twitter/@dzdragana Foto: Twitter/@dzdragana

Da li planirate da gradite karijeru u inostranstvu ili u Srbiji?

Trenutno sam u Monte Karlu gde planiram da provedem jos neko vreme, rado dolazim u Srbiju i možda se i jednom vratim, ali sada se osećam snažnije nego ikad i želim da iskoristim sve svoje kvalitete na najbolji mogući način.

Foto: Instagram/dzajicdragana Foto: Instagram/dzajicdragana

Da li biste voleli da postanete fudbalski funkcioner kao Vaš otac i da li biste voleli jednog dana da budete predsednica fudbalskog kluba Crvena zvezda?

Nemam ambicije da postanem predsednica Crvene zvezde. Jako sam ambiciozna ali i veoma realna, znam da ne bih uspela da postignem uspeh na toj funkciji kakav je ostvario moj otac.

(Vladimir Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P E K I

    2. avgust 2015 | 15:25

    Dosta smo te gledali u bikiniju,daj sad malo golu.

  • paravikus

    2. avgust 2015 | 14:36

    Lepa pričica, a lepa vala i ONA.

  • Anchy2

    2. avgust 2015 | 16:20

    Bas mi je drago da ste se konacno setili da pisete o njenom obrazovanju u sta radi jer su svi nesto negativni a ona ima vise skole od 90% ljudi o kojima svakodnevno pisete. Divna porodica i divna devojka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA