Po Pantiću i Šojiću dva srpska rok benda su dobila ime! (VIDEO)

Paralela između legendarnih filmskih junaka i naziva grupa je interesantna i više nego očigledna

  • 2

Dimitrije Pantić i Srećko Šojić. Jedan zauvek mlađi samostalni referent, drugi - direktor. Junaci "Tesne kože" su, međutim, ovoga puta izmešteni u malo drugačiju, rokersku priču.

Najpoznatija domaća ska grupa "Samostalni referenti" otkrila je da je sad već davne 1993. godine dobila ime tako što je "kum", koji, interesantno, nikad nije bio član grupe, hteo da napravi parodiju na ime benda "Direktori". Drakula i ekipa su tad već uveliko bili pank atrakcija i "prst u oko" tadašnjim vlastima.

Paralela je, dakle, više nego interesantna.  "Direktori" i "Samostalni referenti". Šojić i Pantić. Ko bi rekao da junaci koji su nas toliko puta zasmejali i koje, pogotovo Šojića, vezujemo, pre svega, za "pevaljke", ipak, eto, imaju konekciju i sa rokenrolom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    5. avgust 2015 | 00:03

    Legende!

  • Ja sam Ja

    5. avgust 2015 | 20:50

    A zasto jednostavno ne ostavite njih dvojicu (kao i ostale EX-YU popularne licnosti, da ih tako nazovemo) istorijskom periodu kojem su pripadali/pripadale? Ne razumijem sto danas SVE mora imati neku modernu epizodu starih ljudi i dogadjaja. A to nije ni upola dobro kao original.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA