LOVEFEST i Heineken priredili nezaboravan provod za više od 70.000 posetilaca!

Po mišljenju organizatora, ali i po komentarima publike, ovogodišnji Lovefest je uz generalno sponzorstvo Heinekena do sada najuspešnije izdanje, i nesvakidašnji muzički događaj koji može da parira svetskim manifestacijama!

  • 2

Deveto izdanje najvećeg festivala ljubavi u Srbiji, koji je i ove godine održan uz podršku Heinekena, ponovo je oborio rekorde i ugostio više od 70.000 posetilaca i preko 200 izvođača iz celog sveta.

Tokom tri dana festivala nezaboravne nastupe priredili su velikani elektronske muzike poput Dubfire i dvojca Booka Shade, di-džej Fedde Le Grand okupio je rekordan broj ljubitelja kvalitetnog elektro zvuka, dok je James Zabiela, koji već treći put dolazi na ostrvo ljubavi, zajedno sa više od 20.000 fanova proslavio svoj rođendan i odličnim setom oduševio sve prisutne.

Koncert Hladnog Piva obeležio je poslednju festivalsku noć, a ovogodišnju rok binu svi će pamtiti i po nastupima slovenačke grupe Laibach, Goblina, Eyesburna, Marčela, sastava Prti Bee Gee, grupe Elemental, kao i crnogorskog dvojca Who See.

Foto: Promo Foto: Promo

Globalnom kampanjom o odgovornom konzumiranju “Dance More, Drink Slow” Heineken je i ovom prilikom podsticao sve posetioce Lovefesta da više plešu i sporije piju, ističući da se i kroz umereno konzumiranje može uživati u festivalu i odličnoj muzici.

Foto: Promo Foto: Promo

Po mišljenju organizatora, ali i po komentarima publike, ovogodišnji Lovefest je uz generalno sponzorstvo Heinekena do sada najuspešnije izdanje, i nesvakidašnji muzički događaj koji može da parira svetskim manifestacijama.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAŠA

    11. avgust 2015 | 15:14

    Maltretirali su 3 noći, do 6h ujutru sve goste banje, jezivo preglasnom muzikom. Banja je puna sredovečnih ljudi, starijih ljudi, mladih roditelja sa malom decom. Banja je mala, a muzika nepotrebno, jezivo preglasna. Banja je preko 100 godina služila za odmor, lečenje, oporavak...baš nema smisla. Gosti su ogorčeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA