Dragan Nikolić ponovo u bolnici!

Milena Dravić je iz straha da mu se nešto ne dogodi, smestila glumca na VMA

  • 15

Glumac Dragan Nikolić ponovo je u boloničkoj postelji, ali ovaj put na nagovor supruge Milene Dravić, koja je bila u strahu da će mu se kod kuće nešto dogoditi.

DRAGAN NIKOLIĆ: Mnogo mi je lakše kada sam pored Milene i kod kuće

- Otkako je Dragan izašao iz bolnice, Milena je u panici da mu se nešto ne dogodi. Stalno je zabrinuta za njega, da li mu je sve potaman, da li je na vreme popio lekove, da li je jeo... Život joj se pretvorio u pravu noćnu moru. Milenu je sve to počelo da opterećuje i sve teže se nosi sa Gaginim stanjem - kaže izvor blizak supružnicima i dodaje da je Milena bila i fizički umurna i slaba:

Foto: Promo Foto: Promo

- Jurcala je na sve strane. Nije znala gde će pre jer je htela da Gagi ugodi u svemu. Pritom on ne može sam da se kreće, pa ga je ona vodila i u toalet. Iako je imala pomoć medicinskih sestara, ipak je želela da ona brine o njemu, jer je smatrala da će tako Gaga biti spokojniji i srećniji. Međutim, u jednom momentu je shvatila da više ne može, i da će na kraju i ona završiti u bolnici.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Dragan je prethodno bio smešten u Urgentnom centru, dok je u petak primljen na Vojno medicinsku akademiju u Beogradu, gde ima svoj apartman.

- Iako je znala da se Dragan radovao dolasku u njihov porodični dom na Vračaru, jer je poslednjih šest meseci proveo po bolnicama, ona mu je iskreno priznala koliko joj je teško. Kazala je da je u stalnoj panici da će mu se nešto dogoditi, a da ona neće moći da mu pomogne. Gaga ju je saslušao, i na kraju iz ogromne ljubavi prema njoj prihvatio da se vrati u bolnicu - priča izvor.

Foto: RTS Foto: RTS

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA