SPEKTAKL U KOSOVSKOJ MITROVICI: Saša Kovačević održao humanitarni koncert za Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji (FOTO)

Sav ostvareni prihod sa nastupa biće uplaćen Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji, za kupovinu stoke za farmu u Novom Brdu koja je u izgradnji

  • 3

Pop pevač Saša Kovačević je sinoć u severnoj Kosovskoj Mitrovici održao humanitarni koncert, od koga će sav ostvareni prihod biti uplaćen Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji, za kupovinu stoke za farmu u Novom Brdu koja je u izgradnji.

Plato ispred studentskih domova u Severnoj Kosovskoj Mitrovici je bio premali za publiku pridošlu sa celog Kosova i Metohije, koja je na samom početku aplauzima i ovacijama dočekala popularnog pevača, koji je prvi put nastupao u podeljenom gradu na Ibru u kome je rođen njegov otac.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Saša je publiku pozdravio rečima: "Dobro veče, rođaci“, a onda je počeo spektakl za pamćenje, koji je trajao mnogo duže od predviđenog vremena za koncert.

Humanitarni koncert su svojim prisustvom podržali direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i ministar lokale samouprave u valdi Kosova Ljubo Marić.

- Biti ovde je privilegija, divni, gostoprimljivi ljudi, veliko zadovoljstvo što se večeras nalazim ovde i što ćemo svi zajedno, ja i publika pomoći Narodnim kuhinjama da se njihovi korisnici hrane svakodnevno – rekao je Kovačević pre početka koncerta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kosovska Mitrovica je još jednom pokazala solidarnost na delu, a organizatori, studenti Prištinskog univerziteta “Familija za borbu za narodne kuhinje” pod generalnim pokroviteljstvom Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica su dokazali da su pravi profesionalci u organizaciji.

Cena karte je iznosila simboličnih 200 dinara, a ulaznice su se prodavale na Filozofskom fakultetu, u svim kafićima, klubovima, Mob šopu koji je podržao akciju tako što je kupcima telefona u zavisnosti od visine iznosa otkupljivao i poklanjao od 1 do 4 karte, par nedelja pre koncerta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podrum pića “Biševac Plus” je postavio tri štanda za prodaju pića (pivo, sokovi voda) sav ostvaren prihod je namenjen Narodnim kuhinjama. Timu sponzora su se priključili Motel “Izvor” iz Grabovca i Agencija za zaštitu lica i imovine “Gard Vuk” Kosovska Mitrovica.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA