ZDRAVI BILI: Počinje treća sezona "Infoklinike" na TV Pink 3

Prva emisija na programu je u nedelju 11. oktobra (12.30)

  • 0

Treća sezona emisije "Infoklinika" počinje 11. oktobra na TV kanalu Pink 3 u starom terminu (nedelja, 12.30 časova).

U situaciji kada svaka druga osoba boluje od neke kardiovaskularne bolesti i kada je mnogima zdravstveni karton prepun propisanih lekova zbog bolesti koje se mogu preduprediti, svest o spostvenom zdravlju i preventivnim pregledima trebalo bi, kako se naglašava, da nam bude na prvom mestu. To će biti okosnica treće sezone emisije.

Produkcioni tim, na čelu sa urednikom i voditeljem Nemanjom Velikićem pripremio je novi koncept emisije. Neke od rubrika koje će gledaoci moći da prate svake nedelje su: Hipokrat, Bukvar zdravlja, Kućna apoteka, Zdravlje poznatih, Psihološko savetovalište, TV ordinacija... Kroz njih, gledaoci će imati priliku da upoznaju lekare koji su omiljeni među pacijentima i nisu zaboravili Hipokratovu zakletvu.

Foto: Promo Foto: Promo

- Odgovorićemo i na neka od pitanja koja gledaoci nisu imali koga da pitaju, a nezaobilazan deo biće i segment o zdravstvenoj politici i pravima pacijentima. "Infoklinika" u novoj sezoni doneće i priče poznatih ličnosti koje su uspele da uspešno dobiju bitku protiv nekih od najtežih bolesti. U svakoj emisiji novinari će donositi recepte i savete kako sebi možemo pomoći preparatima iz kućne apoteke - navodi se u saopštenju.

Slogan emisije je i u trećoj sezoni "Zdravi bili"!

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA