METALIKA: Mapa za koncert godine (FOTO)

Organizatori nastupa obelodanili kako će izgledati prostor na Ušću za nastup legendarnog metal benda 8.maja

  • 0

I zvanično je poznato kako će izgledati mapa Ušća za nastup "Metalike" u Beogradu 8. maja, saopštili su organizatori koncerta. Prostor je ograđen zaštitnom ogradom od pet kilometara, a unutra će se nalaziti već postavljene tribine za publiku, koje će se nalaziti na dunavskoj strani. Trenutno su u izradi VIP tribine i platforma za osobe sa invaliditetom, a postavljaju se i prvi elementi bine.

Glavni ulaz imaće 21 kapiju. Ulaz za osobe sa invaliditetom, kao i za VIP tribine, nalaziće se sa strane Bulevara Nikole Tesle. Ulaz za tribine za sedenje biće postavljen sa strane Dunava, uz biciklističku stazu. U ograđenom prostoru nalaziće se i više punktova za osoblje hitne pomoći i policiju, kao i šankovi, toaleti i mesta za prodaju suvenira.

Kapije se otvaraju od 16h i očekuje se dolazak više desetina hiljada posetilaca iz zemlje i celog regiona. Kao prva predgrupa nastupiće bend "Godžira" a zatim i "Mašin hed". Članovi benda "Metalika" dolaze u Beograd na dan koncerta.

Cena karata za ovaj nastup koštaće 3.300 dinara za parter i 5.500 dinara za tribine (sedenje). Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, "Ušće" Šoping centar, kao i na internetu, i to na sajtovima: www.arenabeograd.comwww.eventim.rswww.tickets.rswww.gigstix.com.

(V. Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA