Slavni svetski roker peva na albumu slavnog eks-ju rokera! (FOTO) (VIDEO)

Legendarni vođa "Divljih jagoda" uspostavio je saradnju sa čuvenim pevačem benda "Black Sabbath"

  • 1
Foto: Facebook/divljejagodeofficialpage Foto: Facebook/divljejagodeofficialpage

Sead Lipovača, frontmen čuvenog benda "Divlje jagode" i jedan od najboljih gitarista na ovim prostorima, ima specijalnog, svetski slavnog gosta na svom drugom solo albumu, koji je u pripremi. 

Popularni Zele uspostavio je saradnju sa Tonijem Martinom, koji je u dva navrata (1987-1990, 1993-1997) pevao u jednom od najvećih hard/heavy bendova na svetu, "Black Sabbath".

Toni je oduševljen materijalom s novog Zeletovog albuma, ali i sa mnogim legendarnim hitovima "Divljih jagoda". Sasvim spontano se otvorila opcija za saradnju na više pesama, a biće snimljen i zajednički spot.

- Dugo vremena nisam naišao na ovako kvalitetan izbor saradnje, da se nisam znao odlučiti koju bih pesmu otpevao. Svaka ima ogroman potencijal, i za svaku ću snimiti demo. To što je Zele ranije već sarađivao s mojim prijateljem Donom Ejrijem (klavijaturistom benda "Deep Purple") potvrđuje kontinuitet kvalitetnog rok gitariste i autora za kojeg bi zapad definitivno morao više znati. Nadam se da ću u tome pripomoći - rekao je Toni povodom saradnje sa Lipovačom.

Podsetimo se kako je "Black Sabbath" zvučao sa Martinom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    7. oktobar 2015 | 22:09

    "Не желиш крај,назови ме,насмијеши се,мојој љубави" "Потражи пут,сама си,шта је то у теби,желим да те имам, Шејла"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA