PAŠĆETE NA NOS kad čujete šta je slavni svetski bend tražio od organizatora uoči beogradskog koncerta! (VIDEO)

Grupa "Apocalyptica" poslala je organizatorima rajder listu u kojoj se jedan zahtev posebno izdvaja

  • 3

Slavna grupa "Apocalyptica", koja će 16. oktobra održati koncert u Domu sindikata, ispostavila je organizatorima ne preterano zahtevnu, ali veoma interesantnu rajder listu pred ovaj nastup.

Jedna stavka se posebno izdvaja. Metal čelisti insistiraju da lokalni vozač bude iskusan, da dobro poznaje grad i "ne vuče rodbinu i prijatelje sa sobom".

Ko zna šta se sve dešavalo po raznim gradovima i koga su sve vozači "uvaljivali" u kola da se upozna sa čuvenim bendom, pa su Finci ovom, malo je reći neobičnom zahtevu morali da pribegnu.

Članovima grupe je najvažnije da svi u lokalnom timu dobro govore engleski jezik, i da imaju maksimalno poštovanje prema njihovoj publici. Ketering lista sadrži uobičajenu kombinaciju bezalkoholnih pića i toplih napitaka, dok se od alkohola pominje samo belo i crno vino, kao i bezalkoholno pivo.

Što se hrane tiče, naglašavaju da imaju dvojicu vegetarijanaca koji jedu ribu, i jednog vegana. Mleko je isključivo sojino i bademovo, a med i musli moraju da budu organskog porekla. Najzahtevniji su kada su u pitanju sendviči – isti mogu biti napravljeni isključivo od crnog hleba, koji ni u kom slučaju ne sme biti tost hleb, niti sadržati majonez.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    13. oktobar 2015 | 13:49

    Nama je mozda cudno jer nam deluje da su iskljucivi sa hranom.Ustvari bi trebalo tako da se hranimo ali kod nas jos uvek nema takve svesti.

  • Перагеније

    13. oktobar 2015 | 19:16

    Чекај, јесам ли добро разумео: у Финској постоји бенд..?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA