TELEGRAF VAS VODI NA KRVAVU SUBOTU: Ovu žurku nikako ne smete da propustite!

  • 0

Petoro najbržih čitaoca koji se jave na mejl: karte@telegraf.rs i ostave svoje podatke (ime i prezime i  broj telefona, u naslovu mejla potrebno je naznačiti: #krvavasubota) dobiće po dve karte za ovu žurku.

Foto: Promo Foto: Promo

Naime agencija GO2 tavelling osmu godinu za redom organizuje najveći Halloween maskenbal u regionu. Svake godine ova žurka nosi neku temu, ove godine je ideja Krv. Pandemija #KrvavaSubote širi se među ljudima, a dokaz za to je činjenica da je prvi tiraž karata u pretprodaji od 600 dinara planuo za sedam dana. Ostatak ljudi, humanih i neustrašivih, svakog ponedeljka doniraju svoju krv u Institutu za transfuziju a dobijaju, kao mali znak pažnje, dve ulaznice gratis. Svako ko se još nije priključio krvavoj družini, može kupiti karte po ceni od 800 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i to što pre, jer će prodajom drugog tiraža karta biti još skuplja.

Foto: Promo Foto: Promo

Najave scenografije su zastrašujuće, s obzirom da svake godine GO2 TRAVELLING u skladu sa temom bira i odgovarajuć prostor gde će se maskenbal održati, a oprema ga poput scena iz horror filmova. Tako je prošle godine Expo hala izgledala kao 7 krugova pakla, pre toga Dom Omladine kao Kuća strave a godinu dana unazad kao Groblje…

Foto: Promo Foto: Promo

Sada zbog prevelikog broja posetioca, Halloween je lociran na dva mesta. U areni Mikser House-a  muzički stejdž je opremljen u duhu  filma Paklena pomorandža. Druga lokacija je Magacin depo, pod nazivom Bloody Marry. Što se konkretno uređenog enterijera tiče i kakva je priprema krvavh interaktivnih igara i live preformansa koji će biti na masknebalu, saznaćete vrlo uskoro…

Foto: Promo Foto: Promo

Muzički line up čine trenutno najaktuelniji DJejevi prestižnih Beogradskih klubova i festivala. U Mikser housu su Danijel Čehranov, Dooshan, Oysha ,Ilija Rudhaman… U Magacin depou su Alternativa -Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski, Phill & Dansmore ,Tumalon i Smt#ng

To nije sve, uoči samog događaja, Akademija za estetiku Purity bira najbolju masku u raznim kategorijama, a pobednike očekuju sjajne nagrade.

Foto: Promo Foto: Promo

Ukoliko ste kreativni i spremni da posetiti najbolju žurku ove zime, sa dovoljno orginalnom maskom, Telegraf deli 5 puta po dve karte najbržim čitaocima, potrebno je da pošaljete mail na karte@telegraf.rs i ostavite svoje podatke (ime i prezime i broj telefona, u naslovu mejla potrebno je naznačiti: #krvavasubota).

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA