Mlada takmičarka "X Factora" Magdalena Bogić snimila prvi singl! (VIDEO)

- Ostvarila sam ono što sam zaista svim srcem želela! Uživala sam u svakom trenutku snimanja svog prvog singla, ipak to sam ja, tu se vidim, to sanjam - rekla je Magdalena

  • 0

Bosanski pevač Aldin Kurić, poznatiji kao Al Dino, napisao je novu pesmu "Nije kraj", a interpretaciju je poverio mladoj i talentovanoj pevačici, nekadašnjoj takmičarki "X Factora" Magdaleni Bogić.

Spot za svoju novu pesmu "Nije kraj" Magdalena je snimila na izletištu Balkana i na par atraktivih lokacija u gradu Jajcu, njenom rodnom gradu u Bosni i Hercegovini.

Pesma je ovih dana dobila i videospot za koji je režirao Tomislav Čavka alias Micko, a povodom premijere svog prvog singla "Nije kraj" Magdalena kaže:

- Ostvarila sam ono što sam zaista svim srcem želela! Uživala sam u svakom trenutku snimanja svog prvog singla, ipak to sam ja, tu se vidim, to sanjam. Želim da zahvalim svima koji su bili deo ovog projekta. Svojoj ekipi koji su me snimali, uređivali i pazili tokom snimanja. Nadam se da će moja prva pesma ispuniti očekivanja publike! - rekla je ona.

Pogledajte novi spot Magdalene Bogić:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA