Jelena Golubović kupuje pištolj, zanemećete kada čujete šta je poručila učesnicima "Parova"!

- Svaki dan mi stižu poruke od raznih psihića koji mi prete najstrašnijim stvarima, a ni moju mamu ne ostavljaju na miru - priča Golubovićeva

  • 19

Nakon što je pobegla iz "Parova", Jelena Golubović kaže da svakodnevno dobija pretnje kao i da živi u strahu od nasilnih obožavalaca njenih konkurenata iz rijalitija, i zbog toga je, kako navodi magazin "Star", odlučila da kupi pištolj. 

 

OSTALE SU MI JOŠ 2 GODINE ŽIVOTA: Šokantna ispovest Jelene Golubović!

 

- Stvarno više ne želim da moja mama, baka i ja živimo u strahu. Svaki dan mi stižu poruke od raznih psihića koji mi prete najstrašnijim stvarima, a ni moju mamu ne ostavljaju na miru. Na društvenim mrežama ne smem ni da gledam šta sve pišu fanovi kojekakvih poluigrača iz rijalitija u kojem sam bila donedavno. Podnela sam zahtev za dozvolu za nošenje oružja i čim je uzmem, odlazim da kupim pištolj kako bih se osećala sigurnije. Rekli su mi da će to biti već za koji dan, pa samo čekam da je izrade. Nas tri smo same u stanu i svakoj budali može pasti na pamet da nam bane usred noći i isprepada nas. Od sada bez pištolja ne idem više nigde, ni do prodavnice, a iskreno, volela bih i u rijaliti da ga ponesem, čisto da mogu da pripretim - ispričala je Jelena koja nije želela da otkrije da li će se vratiti u "Parove".

 

Foto: TV Hepi

Foto: TV Hepi

 

- Sada kada uđem u jedan rijaliti, ali još ne mogu da kažem koji, tražiću da mi plate 20.000 evra svaki put kada me neko pljune. Dosta je više bilo! Neću dozvoliti marginalcima da me vređaju i šire laži - zaključila je Golubovićeva.

 

Foto: TV Hepi

Foto: TV Hepi

 

 

(Telegraf.rs/izvor: Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hakala

    21. novembar 2015 | 15:07

    he, dozvola za nosenje oruzija? bako, nije ti ovo texas pa da svako zadene kuburu za pojas... tipicni komunisticki mentalitet.

  • 227

    21. novembar 2015 | 14:38

    Ona ne zna da pištolj može da poseduje,a ne može da ga nosi po ulici,supermarketu,rijalitima! Očito da je prolupala?

  • Sanja

    21. novembar 2015 | 14:41

    Pa ona jadna zivi od rijlitija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA