Kaliopi predstavnica Makedonije na "Evrosongu"

Na Evroviziji 2016. godine u Stokholmu, pevačica će svoju zemlju predstavljati pesmom kreiranom u tandemu sa autorom i producentom Romeom Gillom

  • 1

Makedonska nacionalna radio televizija (MKRTV) donela je odluku da će ovogodišnji predstavnik te zemlje na takmičenju "Pesma Evrovizije 2016" biti najveća makedonska pop-rok zvezda i jedan od najboljih vokala s prostora Balkana – Kaliopi, koja je sa zadovoljsvom prihvatila ovaj poziv.

KALIOPI NEŽNIJA NO IKAD: Pogledajte spot "Jutro"! (VIDEO)

Nema sumnje da će Makedonija imati ekskluzivnog interpretatora na evrovizijskoj sceni 2016. godine imajući u vidu muzički kredibilitet i autentični vokalni izraz Kaliopi.

Na poziv MKRTV Kaliopi je već jednom predstavljala Makedoniju na takmičenju Pesma Evrovizije 2012. godine u Baku, Azarbejdžan, pesmom "Crno i belo". Moćnim muzičko-scenskim nastupom, posle četvorogodišnje pauze, Kaliopi je dovela Makedoniju do finala i obezbedila do tada najbolji plasman svoje zemlje na ovom čuvenom muzičkom festivalu. "Crno i belo" je postao izuzetni hit i jedna od najčešće izvedenih pesama na mnogim muzičkim takmičenjima širom regiona, a pored toga, obrade ove pesme i dalje dolaze iz celog sveta.

Na Evroviziji 2016. godine u Stokholmu, Kaliopi će predstavljati Makedoniju pesmom kreiranom u tandemu sa autorom i producentom Romeom Gillom, koji je autor hita "Crno i belo", ali i mnogih drugih najvećih hitova Kaliopi iz njene bogate muzičke karijere. Makedonska pesma-kandidat za takmičenje "Pesma Evrovizije 2016" biće predstavljena u specijalnom show programu na MKRTV u februaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA