SVAKA ČAST! Marinkova osnovna škola skuplja novac za njegovo lečenje (FOTO)

- Uvek je bio divan momak, raspoložen da pomogne - biranim rečima o Madžgalju priča Uroš Momčilović, direktor OŠ "Drinka Pavlović"

  • 12

Uprava Osnovne škole "Drinka Pavlović", koju je pohađao Marinko Madžgalj, odlučila je da napravi velikodušni gest i donira novac za lečenje poznatog glumca.

- Akcija je počela na inicijativu zaposlenih. Zaista je uvek bio divan momak, raspoložen da pomogne, svrati i učestvuje u školskim akcijama - rekao je o Madžgalju za Blic direktor škole Uroš Momčilović.

Kako izvori bliski glumcu navode, sada je važno da Madžgalj sačuva snagu i pozitivan duh, koliko god je moguće. Svi se nadaju da će mu ova akcija dati dodatnu snagu da pobedi bolest.

- Dobrovoljnu donaciju skupljaćemo do petka, pa ćemo onda poslati zvanični zapisnik. Još uvek ne znamo kome ćemo usmeriti taj novac, jer još nismo stupili u kontakt sa porodicom. Želimo ovo da sprovedemo jer je to najmanje što škola može da uradi za njega u ovom trenutku - istakao je Momčilović.

Foto: KTV Vesti Foto: KTV Vesti

Direktor je još dodao:

- Dogovorili smo se na nastavničkom veću da pokrenemo ovu priču. Najpre su zaposleni donirali novac, ali se onda priključio i veliki broj roditelja naše dece.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    26. novembar 2015 | 17:03

    I ja sam jedna od mnogih koha boluje od kancera pankreasa vec punih pet godina. Na zalost ja nisam glumuca vec jedna obicna gradjanka pa za mene nema ko da skuplja novac kao za Isidoru Marinka i ostale poznate licnosti. Mi smo ostavljeni na mulost i nemilost nasih porodica koji zadnji dinar daje za nase lecenje. Samo napred imas razlog za borbu protiv ovw opake bolesti

  • Ljuba

    26. novembar 2015 | 16:02

    Marinko ljudino i ja bolujem od ove strasne bolesti, neznam koliko cu dugo,imam dosta godina mozda mi je i vreme a tebi mladi veliki covece zelim brzo ozdravljenje i da uzivas u odrastanju svog deteta.

  • Vladjo 1971

    26. novembar 2015 | 14:06

    Tako i treba za glumca kakav je Marinko zasluzio je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA