OTAC MI JE UMRO NA RUKAMA: Potresna ispovest Gabrijele Pejčev (FOTO)

- U pubertetu je imala ozbiljnih zdravstvenih problema kada joj je neurolog otkrio da ima epilepsiju - ispričala je majka učesnice "Farme"

  • 6

Učesnica "Farme", mlada pevačica Gabrijela Pejčev, tri meseca boravi u rijalitiju i za to vreme prolazi kroz razna prijatna i neprijatna iskustva, a sa gledaocima je podelila i neke stvari iz svog nimalo bajkovitog života.

GABRIJELA HTELA DA SE UBIJE ZBOG SEMIRA: Majka seksi Bugarke otkrila šokantne detalje iz pevačicinog života! (FOTO)

Iako se nedavno razišla sa manekenom Radetom Lazićem, sa kojim je bila u vezi u rijalitiju, bivša "Pinkova zvezda" ne da na sebe, mada se svakodnevno suočava sa svađama.

Gabrijelina majka Slavica jedva čeka da se njena ćerka vrati kući, a i sama je potvrdila ono što je pevačica otkrila pred kamerama, u razgovoru sa Stanijom - da je "potpuno poludela" posle očeve smrti.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

PALO POMIRENJE: Semir: "Da li sam te ikada molio da mi rodiš dete?" Gabrijelin odgovor će vas oboriti s nogu! (VIDEO)

- Istina je to što je ispričala. Imala je prelepu dugu kosu, koju je ošišala. U pubertetu je imala ozbiljnih zdravstvenih problema kada joj je neurolog otkrio da ima epilepsiju. Dolazilo je do nekih prekida u mozgu, što je stvorilo ozbiljne posledice - otkrila je Slavica u intervjuu za "Blic Puls" i dodala kako je bila na terapiji četiri godine i nije smela da se nervira.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Gabrijela je očevu smrt najteže podnela, a njena majka priznaje da strahuje svaki put kada gleda kako se njena ćerka nervira na "Farmi".

- Bila je vezana za oca. Jako ga je volela i mislim da nikada neće preboleti njegovu smrt. Njih dvoje su bili izuzetno vezani. On je svuda išao sa njom. Ali, eto, teška bolest ga je oborila. Otkriven mu je rak pluća i devet meseci je proveo u bolnici - pričala je mama Slavica i, na kraju, teška srca otkrila:

- Gabrijela se nije odvajala od njegove postelje. Bukvalno joj je umro na rukama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: Blic Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Centar

    26. novembar 2015 | 22:17

    Gabrijela je fina i kulturna devojka. Mnogo su je provocirale: Tamara, Jelena Krunic, Maja... Ove spodobe drze Gabrijeli predavanja o moralu nemoralno je da uopste pomenu moral,a jos da drze predavanja. Neka svi budu "nevaspitani" kao Gabi, ova Farma ce postati normalna.

  • istina

    26. novembar 2015 | 23:27

    Gabi je bas lepa, fina...sve ono sto pokaze lose to je zato sto manipulanti (Maja, Tamara...), kao i alkoholicarke ( Ivana, Vendi, Tamara, Krunicka..), uvek mogu i umeju iz coveka da izvuku ono najgore. Divim se Gabrijeli sta je sve izdrzala, i sada izdrzava. Da li bi iko mogao da uopste uporedjuje Gabrijelu sa: Tamarom, Majom, Krunickom, Ivanom...?

  • @

    26. novembar 2015 | 23:02

    Zalosno stvarno.Ali joj to ne opravdava lose ponasanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA