Rade preturao po Kristijanovim stvarima, Stanija i Gabrijela u šoku! (VIDEO)

- Taj klošar je, dok je Kristijan bio na "Farmi", bio manji od makovog zrna, a sada se ohrabrio - rekla je Stanija za Radeta

  • 1
Kristijan Golubović, Rade Lazić Foto: TV Pink

Tenzije na "Farmi" posle izbacivanja Kristijana se ne smanjuju, a ulje na vatru su dodale Stanija i Gabrijela koje tvrde da je Rade preturao po Golubovićevim stvarima.

MOJU IVANU NE BIH MENJAO NI ZA MILION STANIJA! Kristijan se konačno video sa ženom, evo kako je ona reagovala!

- Taj klošar je, dok je Kristijan bio na "Farmi", bio manji od makovog zrna, a sada se ohrabrio  - rekla je Stanija koja je, kako kaže, zajedno sa Gabrijelom gledala Radeta kako pretura po Golubovićevim stvarima, nakon što je on napustio imanje.

Lazić tvrdi da to nije tačno, i da ucveljena starleta i rasturačica brakova (Gabrijela) pokušavaju da mu se osvete zbog Kristijanove eliminacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    29. novembar 2015 | 10:50

    Sto ce se Rade bojati Kristijana ako I sami kazete da je dobar,pa vidite da I sami pisete o njemu koliko je napasan I opasan .Po vasim izjavama tesko Radetu prav zdrav nastrada,Pa zar !nevidite da Stanija samo zakuhava mjesto da se povuce jer moze napraviti da bude krvi do kolena. Kristian nikad nebi ovo uradio da ga starleta nije nasuskavala protiv farmera.Cak je orovarala Kristijanu I Medenicu mozete vidjeti na snimku.Licno Sam to gledao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA