POKAJNICA: Šavija donirala crkvi 1.000 evra!

- Nije mi namera da se hvalim time, da izigravam sveticu, ali drago mi je da bar dajem dobar primer drugima - izjavila je Šavija

  • 13

Ko bi rekao, ali Nataša Šavija je donirala 1.000 evra za izgradnju crkve Vaznesenja Gospodnjeg u novosadskom naselju Klisa.

SIGALE, ČEKAM TE U GAĆICAMA: Evo šta Nataša Šavija poručuje holivudskom glumcu! (FOTO)

- Nije mi namera da se hvalim time, da izigravam sveticu, ali drago mi je da bar dajem dobar primer drugima. Umesto da bacaju novac na skupe tašne i beskorisne stvari, neka oni koji mogu daju novac tamo gde je najpotrebniji - priča starleta i opisuje kako su sveštenici reagovali kada je došla da uplati donaciju.

Foto: Stara Pesma Foto: Stara Pesma

- Bili su prijatno iznenađeni, pošto ljudi imaju pogrešnu sliku o meni kao o nekoj bezdušnoj rasipnici kojoj ne bi palo na pamet da priloži nešto u dobrotvorne svrhe. Ja to ipak radim, samo što se ne hvalim time. Za ovo se sad slučajno saznalo - kaže Šavija i apeluje i na ostale starlete da prate njen primer.

- Kad pomislim da neki par cipela ili tašna koštaju nekoliko hiljada evra, a taj novac nekome mnogo više znači, pre kupim nešto jeftinije, a ostalo dam za nešto korisno - zaključila je Nataša.

Foto: Instagram/Nataša Šavija Foto: Instagram/Nataša Šavija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    30. novembar 2015 | 15:31

    Погрешила је црвку - католици опраштају за паре.

  • branko

    30. novembar 2015 | 14:54

    sto miliona ne moze da je opere a ne hiljadarka,

  • Mare car

    30. novembar 2015 | 14:33

    Ja neb da crkvi nista a ne 1000 evra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA