Evo zašto je Halid Bešlić najveći čovek među pevačima!

Osim po hitovima za sva vremena, Bešlić je poznat i kao veliki humanitarac, koji je pomogao mnogima a nikada se time nije hvalio

  • 11

Nakon što je Halid Bešlić sve oduševio izjavom da mu je najvažnije u životu da pomogne ljudima, i da bi voleo da ga pamte kao dobrog čoveka a ne kao dobrog pevača, usledile su hiljade komentara na internetu, i svi odreda su pozitivni.

KAKVA LJUDINA: Kad vidite šta je rekao Halid Bešlić, poštovaćete ga do kraja života!

Iako se Bešlić ne hvali time, nije nikakva tajna da je pomogao mnogima - ljudima koji su ostali bez krova nad glavom, siromašnima...   

Kao i brojne njegove kolege, učestvovao je u stotinama humanitarnih akcija, i često je svojim primerom pokazivao da je dovoljno samo malo dobro volje i veliko srce, da bi se rešio problem nevoljnika.

Printskrin: Youtube/Halid Beslic Printskrin: Youtube/Halid Beslic

Tokom njene teške borbe protiv raka, Doni Ares je bila neophodna pomoć prijatelja, a kako ona sama kaže, Halid Bešlić i Osman Hadžić su je prvi nazvali i ponudili pomoć, i bosanska pevačica priznaje da bez njih dvojice danas verovatno ne bi bila živa.

A zašto mnogi za Bešlića kažu da je najveći čovek među pevačima, verovatno je najjasnije kada se podsetimo prošle godine kada je tokom poplava u Bosni i Hercegovini, svoj motel u Semizovcu dao na korišćenje ljudima iz naselja Svrake koji su u vodenoj stihiji ostali bez kuća...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Btanka mil

    8. decembar 2015 | 18:23

    Ovo je divno. ODUSEVLJRNA SAM. SVAKO DOBRO GOSPODINU HALIDU.

  • Anoniman

    8. decembar 2015 | 17:53

    Halid B.je legenda kao muzicar i kao covjek.Skroman jednostavan.Nije on kao kolega mu Dino M.stipsa i skrtica.Kod kojeg samo poatoji daj,daj i opet mu malo.

  • Daca

    9. decembar 2015 | 00:04

    Svaka cast .Dobro se dobrim vraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA