Zorica Marković POPLJUVALA Kebu, a tek da vidite kako je NAGRDILA Severinu! (FOTO)

- Do juče si molio i kukumakao da se pojaviš u novinama, a sad ne možeš da ispoštuješ ljude koji rade svoj posao - sa nevericom o kolegi priča folkerka

  • 6

Pevačica Zorica Marković je za Star ispričala da ne može da veruje kako se njen kolega Dragan Kojić Keba ponaša u poslednje vreme, odnosno, otkad je njegov sin Igor oženio Severinu.

- Da li je moguće da ja vidim to što vidim i da čujem ovo što čujem?! Keba glumi zvezdu i neko ludilo - ne može da se načudi folkerka.

- Svaka njemu čast, ali, brate mili... Do juče si molio i kukumakao na svake načine da se pojaviš u novinama, a sad ne možeš da ispoštuješ ljude koji rade svoj posao - nastavlja Zorica.

Markovićeva navodi da se na snimanju novogodišnjeg programa TV Grand uverila da je Keba postao potpuno drugačija osoba:

- Lično su mi neki novinari pričali da je čak i sklekove radio pred fotoreporterima, a sada odjednom glumi ludilo. Kad se samo setim da je uz pomoć onog njegovog ogledalca i češlja jedino i mogao da se pojavi u tabloidima, a sad se ovako ponaša...

Printskrin: Youtube/Farma Official Channel Printskrin: Youtube/Farma Official Channel

Zorica nije bila pozvana na svadbu "Kebe juniora" i Severine.

- Hvala Bogu! I da me je zvao, ne bih otišla, jer Severinu ne podnosim. Iskreno, ne bih znala ni šta da kupim tako velikim zvezdama, a da se ne osramotim - kroz smeh će ona.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

(Telegraf.rs/Izvor: Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA