DVA I PO SATA VRHUNSKOG SPEKTAKLA: Perfektni Haris Džinović podigao ceo "Sava centar" na noge! (FOTO) (VIDEO)

Čuveni pevač održao je impresivan koncert pred 4.000 ljudi, koji su pevali i igrali uz njegove, ali i druge i hitove koje je izvodio

  • 17

Haris Džinović imao je fantastičan koncert u krcatom "Sava centru", koji je trajao skoro dva i po sata. Pevač je svojoj beogradskoj publici otpevao svoje najveće hitove, ali i pesme drugih izvođača, i to na impresivan način.

Da Haris nastup u "Sava centru" shvatio više nego ozbiljno, govori i činjenica da se raspevavao sat vremena pred početak samog koncerta. Oko 20:25 njegov bend je otvorio nastup instrumentalom pesme "Rano je za tugu".

Nakon toga, na sceni se pojavio Haris Džinović, koji je odmah nagrađen sa ovacijama od strane 4.000 ljudi koliko se procenjuje da je bilo u "Sava centru".

- Dobro veče, Beograde! Drage moje i dragi moji, čast mi je i izazov da pevam pred vama - rekao je pevač i zapevao pesmu "Ostarit ću, neću znati".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

A onda je usledio serijal hitova. Prvo "Pariške kapije", zatim "Ako ti, suzu možeš pustiti", kao i "Pusti me". Da je jedan od najboljih pevača na prostoru bivše Jugoslavije, Džinović je dokazao kada je na izvrstan način otpevao "Volim te ludo, znaj", pritom pokazavši fantastične glasovne sposobnosti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon numere "Grle me ruke promrzle", usledili su hitovi "Muštuluk", "Kako mi nedostaješ" i "Ti meni lažeš sve", a publika je uveliko bila na nogama i igrala i pevala zajedno s pevačem.

Ubrzo se na sceni pojavio prvi Harisov gost, i to iz pravca publike. U pitanju je bio Željko Joksimović. Njih dvojica su prvo otpevala zajednički numeru "Traži, traži", kao i  "Šta će meni više od toga", a atmosfera je eksplodirala kada su izveli pesmu "Miljacka".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Džinović je pokazao da peva hitove drugih izvođača. Na repertoaru jesubile numera "Da'l je moguće" Tome Zdravkovića i "Jarane, jarane" Halida Muslimovića.

Publika je neumorno đuskala, a Haris je pevao pesme "I tebe sam sit kafano", "Zvezda tera meseca" i "Suzo moja, Suzana" Duška Kulića.

Nakon Željka Joksimovića, nastupio je i drugi Harisov gost, a to je bio pobednik takmičenja "Pinkove zvezde" Ivan Kurtić. Talentovani Nišlija se u odličnom svetlu predstavio mnogobrojnoj publici, a sa Džinovićem je otpevao hit "Ođila" grupe "Sar e Roma", u kojoj je Haris svojevremeno uspešno pevao.

Posle toga, čuli su se legendarne  numere "Jesu' l dunje procvale", "Rano je za tugu", "Sjećaš li se one noći", kao i "Dajte vina, hoću lom".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Za sam kraj Haris je otpevao hitove "Ja ne pijem", "Nek mi bude zanja čaša", "A i ti me izneveri" grupe "Bijelo Dugme", i još jedanput numere "Jesu' l dunje procvale" i "Kako mi nedostaješ".

Džinovića su pored supruge Meline podržali Jovana i Željko Joksimović, Danica Drašković, kao i mnoge druge poznate ličnosti. Svakako, to je bio koncert koji će se dugo pamtiti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, Haris Džinovića održaće 29.decembra u 20 čavoa i drugi koncert, takođe u "Sava centru".

(V. Đorđević)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !Fox

    29. decembar 2015 | 00:50

    Bilo je super!

  • Carlo Gambino

    29. decembar 2015 | 03:45

    Idi u Bosnu pa uzimaj lovu. Naši pevači nigde ne smeju.

  • топлистанадреалиста

    29. decembar 2015 | 08:54

    То је "урбана" Србија!!!! Спрдачина! Погледајте урбане београдске фаце? Шта ти је та популарна музика, човјек промјенио државу, јер турбо порно поп фолкери и старлете пале само у Србији! Погледајте туге! Јесу фанови "орски" певали "итове"? Јесу плакали на неки "сентиш"?.... Хахахахахаха.... Јел' супер стар засвиро "армонику"? Хахахаха....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA