"Digital Nexus Forest Fest" zove na novo druženje u prirodi! (FOTO) (VIDEO)

Festival koji neprekidno traje 21 čas biće održan 18. i 19. juna u selu Paštrić kod Mionice

  • 0

Drugi "Digital Nexus Forest Fest" u Paštriću (tri kilometra od Mionice, 25 od Valjeva) biće održan od 18. juna (15 časova) do 19. juna (12), što znači da će neprekidno trajati 21 sat. 

Organizatori tim povodom saopštavaju:

- Na prošlom festivalu smo vas upoznali sa magijom Kumove cesme. Verujemo da su oni koji su posetili prošli festival poželeli da dođu opet, a oni koji nisu, želeĆe da osete energiju koju prepričavaju prošlogodišnji posetioci. Srce nam je puno kada vidimo da ljudi, posle nekoliko meseci, izbacuju slike uz komentare da im je to bilo jedno neverovatno iskustvo, i da bi voleli da se ponovi.

Na festivalu će nastupiti brojni domaći i strani di džejevi: Middle Mode, Octohertz, Tropical Bleyage, BPM, Side Winder, Sarmati, NYKK...

Foto: Promo/Zozon blog Foto: Promo/Zozon blog

Organizatori podsećaju:

- Prostor je uvučen u kotlinu sa prelepom sumom i livadom, koja je kao stvorena za ovakvo deŠavanje. U produŽetku se nalazi "Kumova cesma" iz koje izvire prečista voda. Lokacija i česma su simbol prijateljstva. Na kilometar od mesta dešavanja nalazi se i muzej kamena. kao i manastiRI Sv.Petra i Sv.Pavla, reka Ribnica i Ribnička pećina.

Domaćini još dodaju:

- Apelujemo na sve ljude koji budu došli da čuvaju prirodu, i da je ostave čistu kao što je i bila, kako bi mogli i ubuduće da budemo deo nje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA