PLJUŠTALE UVREDE I KAZNE: Brendon optužio Tijanu da se drogira, ona njega da je gej (VIDEO)

Teške reči čule su u rijalitiju televizije "Hepi"

  • 2

Novi eksces u rijalitiju "Parovi" se dogodio između Tijane Ajfon i Brendona. Starleta ga je optužila da je homoseksualac, a on nju da se drogirala u kupatilu.

-Moram da kažem da je Brendon zaista gej. Molio me je da se ljubimo pred kamerama, kako bi videli njegovi roditelji. Uradila sam to jednom. Ali je on hteo opet, I da simuliramo seks. Meni je bilo zabavno, što da ne. Ali, njemu se nije di..o. Odmah mi je bilo jasno da je potpuna istina sve što su pričali za njega. Rekao mi je da ćutim, ne pričam te stvari. Ali, svima je jasno da je on zaljubljen u Željka Stojanovića I da želi na neki način da ga pravi ljubomornim sa mnom – provocirala je Tijana Ajfon.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

Brendon je poludeo kad je Tijana ovo izgvoorila, pa je rekao:

- Ja sam tražio da produkcija razgovara sa tobom, I da te testira, jer si se drogirala u kupatilu. Nosila si tampon, a to u stvari nije bio tampon. Znaš li ti šta je to bilo? Svi znaju da se drogiraš! - rekao je on.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Tijana je još jednom ponovila šta je Brendon tražio od nje I zbog čega izmišlja ovo. Priču je, svakako, presekla Bojana Ristivojević,koja je rekla:

- Još jednom ću vam reći:produkcija i tim ljudi koji rade na ovom projektu prate svaki vaš korak i odlično znaju ko šta radi. Šta mislite, čemu služe ovolike kamere? Upozoravam vas, nemojte sebe degradirati, kao što mi nećemo dozvoliti da degradirate naš program. Ti si Brendone, sada kažnjen sa 500 evra zbog laži. Pa se ubuduće zamislite, kad budete smišljali svoje priče, kojima želite da naškodite drugima - rekla je voditeljka.

Podsećamo, i Nenad Marinković Gastoz bio je oštro kažnjen kad je u programu rekao da se u “Parovima” drogirala Ružica Veljković i da joj je drogu donela sestra. Malo je nedostajalo da bude diskvalifikovan,

Kažnjen je novčano, a test koji je uradila modelsica bio je -negativan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA