NEĆE SAMA U LISOVIĆ: Kad čujete s kim Vesna Zmijanac ulazi na "Farmu", nećete propuštati rijaliti! (FOTO)

- Plašim se samo da bi svojim prodornim glasom preplašio krave - rekla je folk zvezda, koja će 15. februara započeti farmerski život

  • 17

Jedna od učesnika popularnog rijalitija "Farma 7", koji počinje u ponedeljak, 15. februara na TV Pink, biće i folk zvezda Vesna Zmijanac, koja u Lisoviću navodno neće boraviti sama, već u društvu svoje jače polovine.

POSEBNI USLOVI ZA VESNU: Ovakve će privilegije pevačica imati na Farmi!

Šesnaest godina mlađi dečko Vesne Zmijanac, operski pevač Nikola Mijailović, u Lisović će stići pravo sa Fakulteta muzičke umetnosti, navodi "Kurir".

Budući da Nikola radi kao profesor, neko vreme će morati da stopira obaveze na fakultetu, sa čim se i Vesna složila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Volela bih da i Nikola uđe sa mnom u rijaliti, jer bi mi onda bilo mnogo lakše. On je čovek koga mnogo volim i poštujem. Plašim se samo da bi svojim prodornim glasom preplašio krave, ukoliko bi ušao u štalu da peva! On treba da pomeri obaveze koje ima na fakultetu i odloži put u Jerusalim. Mislim da ćemo se snaći na Farmi - izjavila je Vesna Zmijanac.

Za njom će poludeti svi muškarci na "Farmi", a na imanje je dovodi Gagi Đogani (FOTO)

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Podsetimo, u sedmoj sezoni rijalitija učestvovaće 24 takmičara, među kojima: Velibor Đurovski,  Ivona Negovanović Cuca, Nataša Šavija, Zvonko Pantović Čipi, Aleksandra Blagojević, Natalija i Sani iz grupe "Trik Fx", Bane Đokić, Gagi Đogani sa Marijom Mijanović i drugi.

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA