PROVALJENI! Evo kakav su seks imali Jelena Golubović i Miki Mećava! (18+) (VIDEO)

Šokantni detalji zaprepastili su i farmere i gledaoce rijalitija

  • 45

Šokantne detalje odnosa Mikija Mećave i Jelena Golubović na "Farmi" otkrila je Marija, pevačica grupe "Funky G", i to pošto se Miki žestoko posvađao sa Nemanjom MCN. 

NIJE GOGA, NIJE DUŠICA: Farmeri izabrali najboljeg i najgoreg među njima! (VIDEO)

- Ja sa Crnim od prvog dana imam bratski odnos, i ti me prozivaš da sam sa njim spavala. A ti i Jelena Golubović, da prostiš, imate erotsku masažu - rekla je prvo Marija.

Narednom izjavom pevačica je sve zaprepastila:

- On joj gura polni organ u du*e i tako je masira! Neka to prikaže zadruga! Vi budete u krevetu do mene, vidim ja dobro i sve čujem. 

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    26. april 2016 | 19:54

    To su dve najodvratnije osobe , gospodin bruka za porodicu !!!! E dragi moji prljave pare na estradi . Prodaju se kako bi dosli do prokletih para !!!!!!!! Golubovicka dovela majku? Kome je interesantna, ovo nije naucni program ali iritira .... Bruka !!!

  • Only

    26. april 2016 | 22:27

    Ahahahaha znaci šou,da covek ne poveruje sta radi ta prostakusa pod parolom morala itd itd. Vjekiii citas li ti ovo zeno,ili si u šoku,iluzija koju si stvorila u Jeci ti se razbila u paramparcad pa ne mozes da dodjes sebi:-). Sta ces,vidis da si pogresnu idealizovala. Nemoj biti razocarana,svima se makar jednom desi da omanu;-)

  • Mima

    26. april 2016 | 20:54

    Znaci,fuuujjj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA