Kristijan je u zatvoru, a samo JEDNA učesnica "Farme" ga hrani i brine o njemu! (FOTO)

Ona je, navodno, nakupovala namirnice, garderobu i kozmetiku u vrednosti od 300 evra za Golubovića

  • 27
Kristijan Golubović Foto: TV Pink

Dok je Kristijan Golubović u zatvoru, jedna učesnica "Farme 6" sa kojom je imao vrlo buran odnos na imanju, brigu o njemu pokazala je šaljući mu pozamašan paket.

U pitanju je Jelena Milošević. Balerina je, navodno, nakupovala namirnice, garderobu i kozmetiku u vrednosti od 300 evra, upakovala i pozvala njegove prijatelje da dođu po poklone u Novi Sad.

- Balerina je osećala potrebu da pomogne Kristijanu, pa je deo honorara koji je dobila na "Farmi" potrošila na njega. Pozvala je jednog njegovog prijatelja, pitala ga šta je Goluboviću neophodno u zatvoru, i izdvojila ceo dan za šoping - kaže izvor blizak njoj,

On dodaje:

- Rekli su joj da može da mu dostavi samo hranu bez kostiju, garderobu bez konopčića, sredstva za higijenu u providnim pakovanjima. Sve je to pazarila, kao i pribor za slikanje.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer 036

    3. maj 2016 | 13:06

    U je vrh pustite i nju tamo čuo sam da se plaši mraka i kad ugase svetlo da nije svoj ili je svačiji

  • DadoG

    3. maj 2016 | 14:57

    Mn9gi sto komentarisu ogavnim komentarima su gore zlo od bili koga sa imenom Kristijan.On za sta je osudjen,to ce i odraditi drzavi,koliko je kriv o tom potom,da za par grama dobije toliko god a mnogi za desetine kg dobiju isto ili manje,to pokazuje kakvo je pravosudje.Balerina je pokazala da je mnogo dobar covjek i sve pohvale na njen stav i sto jebu znak zahvalnosti sta je Kristijan ta nju ucinio na farmi.Ostali su pokazali kakvi su ljudi,jer Kristijan nije samo njoj pomagao i cinio.On je dobar covjek,bez obzira na ucinjene greske zivotne.Kada neki bogatas pofresi njemu se oprosti i zaboravi,tako nevidim u cemu je problem mu i oprostiti greske,ljudski je.Da je on ziv i zdrav svojoj djeci i porodici,onima koji ga vole,a oni koji ga nevole neka im je na dusu.

  • Pera

    3. maj 2016 | 14:36

    Ko je on,sta je on:KRIMINALAC.I dosta vise o njemu,ne podsticite omladinu na kriminalne radnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA