ONA MI JE SVE od sutra u bioskopima! U ovom filmu glume samo zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Nastavljajući sa svojom tradicijom hitova smeštenih za vreme najomiljenijih praznika, legendarni reditelj Garry Marshall snimio je "ONA MI JE SVE" (MOTHERS DAY) , zabavnu romantičnu komediju o prvoj ljubavi svih na svetu

  • 2

U najnovijem holivudskom hitu koji 5. maja stiže u bioskope , Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis i Britt Robertson nastupaju u povezanim pričama o ženama kojima je zajedničko jedno – majke. Majke koje će tek roditi, samohrane majke, maćehe, homoseksualne majke, napuštene i izgubljene majke – ovaj emocionalni film odaje počast svim majkama.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Tokom nedelje pre tog jednog dana u godini kad se slave majke, životi grupe snažnih i nesavršenih žena pune ljubavi, od razvedene majke koja se mora nositi s novom maćehom svoje dece do mlade mame koja traži svoju biološku majku, služiće kao osećajan i humorističan podsetnik da je svaka majka heroj na svoj način. Dok se približava njihov dan, svaka od njih će dokazati snagu majčinske ljubavi u slatkoj, pametnoj, drskoj i seksi proslavi.

 

Prva zvezda koja je prihvatila ponudu za ulogu u Marshallovom filmu, što joj je četvrti put, bila je Julia Roberts. Glumi Mirandu, kraljicu sveprisutnog kanala kućne prodaje.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Savršene frizure i odeće, Miranda čuva tajnu koja će se otkriti do kraja filma. Jennifer Aniston je preuzela ulogu Sandy, razvedene majke dvoe dece koja se izbezumi kad se njen bivši muž naglo ponovno oženi.

 

Za ulogu Jesse je odabrana Kate Hudson koja se udala za Indijca i rodila mu dete. Ispričala mu je neke stvari o svojim roditeljima koje nisu istinite, a svojim roditeljima nije rekla uopšte ništa – ali uskoro će saznati istinu.

 

 

Poput mnogih hvaljenih Marshallovih filmova i televizijskih serija, ONA MI JE SVE je pun neočekivanih obrta, popraćenih njegovim karakterističnim optimističnim humorom.

 

Izvedite svoje prijateljice, devojke, žene, majke ili osobe koje volite u najbliži bioskop i užvajte u ovoj emotivnoj filmskoj priči. "ONA MI JE SVE" je treća komedija iz serije filmova "Valentine’s Day" i "New Year’s Eve", koja vam donosi smeh, suze i filmske mega zvezde.

 

Film stiže u sve bioskope SUTRA!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    4. maj 2016 | 14:33

    Sjajne glumice,Kejt Hadson obozavam!

  • Hasan i Fatima

    4. maj 2016 | 14:59

    Ništa ne valja , čim tu nema Soraje, Stanije , Kikija KRALJA I nasih ZVEZDA, to je promašaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA