IZGUBILA SAM BEBU: Potresno priznanje Jelene Golubović! (VIDEO)

- Više ne znam ni čija je to krivica, ni kako je to bilo. To nisam prebolela - ispričala je farmerka u poverenju

  • 26

Učesnica "Farme", Jelena Golubović, šokirala je gledaoce rijalitija najnovijim detaljem iz privatnog života, koji je podelila sa Mikijem Mećavom dok su bili u hotelskoj sobi, a to je da je imala spontani pobačaj.

VRELA NOĆ U HOTELU: Mećava i Jelena Golubović se milovali u bazenu, pa završili u krevetu! (VIDEO)

Jelena se poverila Mikiju tokom uživanja u nagradi koju su dobili od zadruge, iako nije pomenula ko je misteriozni muškarac sa kojim je tada bila u vezi. Između ostalog je naglasila i da ga nije volela, ali rediteljka se i dalje teško nosi sa ovim periodom svog života koji se dogodio pre deset godina.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Izgubila sam bebu. Više ne znam ni čija je to krivica, ni kako je to bilo. Da li se ja nisam pazila, bila nezrela... To nisam prebolela. To je neka viša sila, a sada bih imala neki drugačiji život i moje dete bi živelo na relaciji Beograd - Australija. Zato se toliko nerviram kada se spominje Australija - ispričala je Jelena.

- Volela sam drugog muškarca, a ne tog s kojim sam zatrudnela. Sve ovo sebi ne mogu da oprostim - završila je Golubovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    16. maj 2016 | 13:23

    U poverenju nesto pricas a kamere na svakom cosku... vazi. Nadam se da je ovo samo skupljanje poena, ako je i istina zao ni je.

  • ♡♡♡

    16. maj 2016 | 15:26

    Nekad je i bila kao nesto zanimljiva,ali verovatno godine prolaze,apstinencija je ubi,pa je tako postala dosadna,i previse!Taj iritantni glas!Ne znam ko moze, da je gleda i slusa?

  • Nada

    16. maj 2016 | 14:25

    Nije mi jasno da li neko iz produkcije uopste uzima u obzir ove nase komentare i komentare u ostalim medijima. O ovoj spodobi malo ko ima lijepo misljenje, vecinu nervira svojom pojavom i iritira svojim glasom kao i Mico svojim prostatlucima ali niko ziv gledaoce ne zarezuje. U emisiji narod pita od Mice i Saske niko ziv ne moze dati odgovor. Ova prostitutka otisla sa propalim ozenjenim pjevacem u hotel i produkcija sve to platila. Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA