Wiz Khalifa i David Guetta osvojili tri "Billboard" nagrade! (VIDEO)

Wiz Khalifa je za veliki hit "See You Again" dobio priznanje za pesmu godine

  • 0

Na nedavno održanoj, 24. po redu dodeli prestižnih "Billboard" nagrada u Las Vegasu, ovogodišnje zvezde "Exita", Wiz Khalifa i David Guetta osvojili su čak tri nagrade! Najtraženiji hip-hop izvođač današnjice Wiz Khalifa, osvojio je najvažniju nagradu za pesmu godine i ultimativni hit "See You Again" iz filma "Fast & Furios 7", i to u snažnoj konkurenciji ispred hitova kao što su "Hello" (Adele) ili "Can't Feel My Face" (The Weeknd), a ista pesma Khalifi je donela i nagradu za najbolju rep pesmu!

Pesma "See You Again" je ujedno i drugi najgledaniji muzički spot u istoriji, odmah iza viralnog fenomena "Gangnam Style", a ispred zvezda kao što su Taylor Swift, Adele ili Justin Bieber. Najtrofejniji elektronski producent svih vremena David Guetta, jedan od retkih Evropljana koji je neprestano u vrhu američkih top lista, poneo je nagradu za najboljeg elektronskog izvođača ispred novih zvezda kao što su Major Lazer i DJ Snake.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Guetta je nedavno izbacio i zvaničnu himnu Evropskog prvenstva u fudbalu pod nazivom "This One's for You" u kojoj mu pored Šveđanke Zare Larson, gostuje i rekordnih milion navijača čije glasove je spojio u najveće stadionsko pevanje ikad!

Dodelu nagrada obeležili su i nastupi zvezda kao što su Rihanna, Justin Bieber, Megan Trainor, Britney Spears i Madonna čije izvođenje Prinsove pesme "Purple Rain" je izazvalo bujice reakcija na društvenim mrežama. Wiz Khalifa i David Guetta nisu nastupali ove, već kako je to običaj, godinu pre, odnosno, pre nego što budući hitovi krenu u pohod na top liste.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Tako je Guetta prošle godine nastupao sa Nicki Minaj kada su izveli globalni hit "Hey Mama", a Wiz Khalifa je tokom izvođenja pesme "See You Again" već dao nagovestiti da će godinu dana kasnije na istoj pozornici podići nagradu za najbolju pesmu!

"Exit" održaće se od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg "Sea Dance" festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili David Guetta, Ellie Goulding, The Prodigy, Skrillex, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, The Vaccines, Richie Hawtin, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Cock Sparrer, Paradise Lost, Andy C, Rebolledo, Zadig, kultni evropski klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.

Do EXIT festivala ostalo je nepunih sedam nedelja, a već je popunjeno 70 odsto kapaciteta festivala koji će se održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi!

Foto: Promo Foto: Promo

Prodaja jednodnevnih ulaznica oborila je sve rekorde, a njihove nove promo cene su 2.490 i 2.990 dinara. I popularna akcija "4+1" takođe beleži porast u odnosu na prošle godine! Društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za ceo EXIT, Sea Dance ili celu EXIT Avanturu, petu dobiće na poklon! Ulaznice za EXIT po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara za Sea Dance, te samo 6.990 dinara za celu EXIT Avanturu, prodaju se u knjižarama Vulkan, lancu prodavnica Corner Shop, kao i na još preko 150 blagajni širom Srbije i regiona, ali i celog sveta putem onlajn kupovine na sajtu gigstix.com. Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 70 evra za EXIT ili 89 evra za celu EXIT Avanturu. Turistički aranžmani dostupni su i na rate, a više informacija o ovome možete dobiti putem mejla: info@exittrip.org.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA