Anđelina prevarila Breda sa glumcem koji je JOŠ BOLJI frajer, a onda joj se Pit žestoko osvetio?! (FOTO) (VIDEO)

Kao bomba iz vedra neba je odjeknuo trač da je Anđelina navodno prevarila Pita sa njegovim kolegom, velikim holivudskim zavodnikom

  • 5

Iz mora tračeva koji prate sagu o Anđelini Džoli i Bredu Pitu, i njihovom razvodu, izdvojila se glasina da je Džolijeva uzvratila Pitu istom merom, i na njegovu prevaru, odgovorila tako što ga je navodno prevarila sa Džejmsom Bondom, odnosno, Danijelom Krejgom!

 

ZAR JE OVO ONA LEPOTICA? Nove slike anoreksične Anđeline Džoli užasnule svet! (FOTO) (VIDEO)

 

Da podsetimo, problemi u braku nasjlavnijeg holivudskog para su započeli kada je Anđelina drastično smršala i spala na samo 36 kilograma. Bred je uzalud molio suprugu da se leči od anoreksije, ali ona je to tvrdoglavo odbijala.

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Nakon toga su se pojavile prve nezvanične informacije da je Pit prevario Anđelinu sa francuskom glumicom Merion Kotiljar, sa kojom snima filma "Allied". Ubrzo nakon ovoga je krenula lavina glasina o sve izvesnijem razvodu, a sada dolazimo do novog zapleta...

 

MOLIM TE, JEDI, NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE! Očajni Bred Pit pokušava da spasi život Anđelini! (FOTO)

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Ako je verovati američkim tabloidima, ljubomorna Džolijeva nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je muž vara, i rešila je da mu se revanšira. Neimenovani izvori bliski Anđelini, tvrde da je ona poslednjih meseci obnovila kontakt sa Danijelom Krejgom sa kojim je snimala film "Lara Croft: Tomb Raider".

 

 

Svojevremeno se govorkalo da su njih dvoje tokom snimanja imali kratku ali burnu vezu, a sada su se strasti ponovo uzburkale. Počelo je SMS porukama, nastavilo se dugim telefonskim razgovorima, da bi se njih dvoje nedavno i videli nekoliko puta u Londonu što je podgrejalo tračeve o navodnoj preljubi...

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Međutim, tu se priča ne završava, i Bred je zaključio da mu je svega preko glave, i angažovao je tim advokatskih "ajkula" iz Los Anđelesa koji će uskoro, u njegovo ime podneti zahtev za razvod braka.

 

- Tenzija između Breda i Anđeline je stalna, i neizdrživa za oboje. Razvod će sigurno biti ružan, i mučan za njihovo šestoro dece. Ne radi se samo o podeli imovine vredne više od 450 miliona dolara, već i o podeli starateljstva nad decom - otkriva jedan od Pitovih prijatelja.

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojvoda

    6. jul 2016 | 15:05

    Bred Pit je za njega svijet izmislio!

  • umobolno

    6. jul 2016 | 16:17

    Pa kakva to budale moze da J3b3 babu kojoj je 36 kila. Izgleda ko skeletor

  • Orthodox boys Lj.

    6. jul 2016 | 15:40

    Satari je Brede,odvratusa je do bola...36 kg?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA