Zvezde festivala u glas “EXIT je magičan”! (FOTO) (VIDEO)

- Ovo je bio jedan od najznačajnijih momenata moje karijere. Bez reči sam. Savršena publika, savršeno mesto. Hvala Srbijo - napisao je di-džej Henri Saiz

  • 0
Bastille nastupa na Egzit festivalu Foto: Milena Đorđević

Više stotina izvođača svake godine se smenjuje na binama Exit festivala. Za sve je zajednička ista stvar - publika i ambijent festivala ih iznenade i oduševe, održe jedan od najboljih nastupa na turneji, a mnogi i u karijeri, odlično se provedu, ne štede reči hvale za EXIT i - obavezno se vraćaju!

Francuski hitmejker Dejvid Geta, koji je pravo sa tvrđave otputovao u Pariz na generalnu probu svog nastupa na završnici Evropskog prvenstva u fudbalu, na kraju se zahvalio publici sa rečima "Hvala Exite, uživao sam ovde i pre, ali čini mi se da je ove godine bolje nego ikad!"

Henry Saiz je u petak zatvorio Dance arenu, a oduševljenje Exitom nije mogao da sakrije.

- Ovo je bio jedan od najznačajnijih momenata moje karijere. Bez reči sam. Savršena publika, savršeno mesto. Hvala Srbijo - napisao je on uz video sa nastupa.

Solomun koji je miljenik srpske publike uzvratioje istom merom nakon nastupa na Dance Areni.

- Tolik ljubavi!!! Naježila mi se koža ;) Dance Arena Exit Festivala je i dalje jedno od najmoćnijih mesta za nastup - napisao je popularni DJ i na srpskom dodao "Hvala od srca”.

Nema reči da opišu kako se sada osećam! Hvala vam za svu ovu ljubav - napisao je uz fotku na Instagramu Gil Glaze koji je među prvima nastupao na Dance Areni.

Momci iz sastava Bastille su podelili sliku iz bekstejdža festivala dok su članovi benda The Vaccines iskoristili priliku da obiđu Novi Sad i slikaju se ispred jednog od prepoznatljivih znamenitosti ovog grada.

Australijanci okupljeni pod imenom The Rumjacks poručili su uz nekoliko fotografija sa nastupa da je publika bila vrlo velikodušna prema njima.

- Iskreno, ovo je bio jedan od najboljih delova turneje do sada. Hvala vam puno puno puno!

Sub Zero su u svom elementu na Tviteru psole svirke napisali:

- Exit festival je bio epski! Opasna završnica!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA