≫ 

I DANAS SAM LJUTA NA POKOJNU MAMU: Potresna ispovest najpoznatije srpske blogerke (FOTO)

- Nisam bila dete koje živi u imaginarnom svetu i pretvara se kako su moji roditelji u savršenom braku i kako je to sve super - ispričala je Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah

  • 4

Najpoznatija srpska blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, ispričala je tužan detalj iz svog života, koji se odnosi na period njenog odrastanja i, kasnije, odnos njenih roditelja.

ISKAČU JOJ REBRA ZBOG ANOREKSIJE? Fanovi zabrinuti zbog novih slika seksi blogerke! (FOTO)

Zorannah je sada uspešna mlada žena i mnogi njen život smatraju bajkovitim, ali malo ko zna da blogerka sa sobom nosi tužne uspomene i težak period. 2011. godine je izgubila oca Zorana, što je teško prebolela, a četiri godine kasnije ostala je i bez majke Vesne.

Foto: Nenad Pavlović Foto: Nenad Pavlović

- Ja sam bila jedno od one dece koje nije želelo da živi u imaginarnom svetu i da se pretvara kako su moji roditelji u savršenom braku i kako je to sve super. Ja sam znala situaciju u našoj porodici. Oni su se stalno svađali. Ja sam čak bila ljuta na njih što se nisu razveli ranije - ispričala je Zorannah za "Puls".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- I dan-danas sam ljuta na moju mamu što je ostala u tom braku toliko dugo. Jer da nije, naš život bi otišao u drugom smeru. Ona bi imala vremena da se ponovo uda, eventualno rodi još jedno dete i ja ne bih bila sama, kao ni ona poslednjih godina svog života. Mi jesmo živele zajedno, ali ja sam često bila van kuće. Sve njene drugarice su imale muškarca, ona nije imala nikoga - zaključila je Zorana.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    24. jul 2016 | 23:37

    Nezrelo. Svako bira svoj život najbolje što ume.

  • milena

    24. jul 2016 | 22:51

    Fina djevojka. Puno snage u daljem zivotu. Nazalost, znam kako je kao mlad ostati bez roditelja :((

  • nesa

    25. jul 2016 | 07:32

    Svi mi nosimo nesto tesko iz nasih zivota,ima i gorih slucajeva ,ono sto je jako bitno,a to je da konacno u Srbiji krene zarada novca od normalnih stvari,a ne da jurimo pokermone,pisemo neke knjige koje vredjaju prave pisce i dozvoljavamo deci od 10god. da kupuju te gluposti ,blogerka ,sta je sledece da se pojavi life instructor koji je zavrsio neki kurs 3 meseca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA