ČESTITAMO: Sandra Meljničenko rodila devojčicu!

Bivša "modelsica" porodila se u bolnici Lenval u Nici, a poznati par još nije odlučio o imenu za svoju ćerku

  • 2

Nekadašnja srpska manekenka Sandra Meljničenko ranije danas na svet je donela devojčicu. Supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka porodila se u bolnici Lenval u Nici i pošto su i ona i beba dobro, za nekoliko dana napustiće tu bolnicu.

Sandra Meljničenko porodila se prirodnim putem u istoj bolnici u kojoj je pre nekoliko godina holivudska diva Anđelina Džoli na svet donela blizance. Poznati par još uvek nije odlučio o imenu koje će dati svojoj ćerki.

Bivša "Modelsica" i ruski milijarder u braku su već šest i po godina.

(M. S. / Story / Foto: svet.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    29. maj 2012 | 23:19

    Sandra je radila kao "eskort devojka"za poznatu zenu makroa po iimenu Sindi.Ona je Sandru upoznala sa rusom ali nije dobila svoj deo kolaca.Devojka se uuspesno udala i iskoristila svoje telo.

  • LJILJA

    30. maj 2012 | 13:24

    a zasto ne pisete ko je surogat majka ove devojcice? zanima me da li podrzavate decu novog svetskog poretka koja nemaju kao mi dva vec tri roditelja? da li zaista mislite da to nije vazno i da li shvatate u kakvom svetu ce se sutra probuditi vase -normalno- dete ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA